Endemol'ün ilk dizileri işte, nasıl kalitede olacakları hiç belli değil. AB'nin dibi olursa tutmazlar böyle ya da KPA gibi olur. Karadayı'da düşer gibi çok düşmese de ama devam ettirmeleri hata oldu tadında bitirmeliydiler kesinlikle bu sezon. Ama haklılar da tabii bir yandan Vadi gidiyordu boş kalmak olmaz ama bu Show'un Acun gidiyor diye AFK'u devam ettirmesine benzedi biraz ama Allah'tan uzun bir süre önce haber verdiler, yoksa kimin yolu olurdu bilemem ama Ay Yapım işini sağlama alıyor bu konuda, helal olsun. 😉Cansu Dere ve Murat Yıldırım'lı diziyi alırsa Atv paçayı kurtarır.![]()
Birde endemol ve atv çalışan bir kanal değil ki. Ben Show veya Star olur diyordum, görüşmeler vardı diye duydum çünkü ama Show malum şu an. Star olur bence.
TMC'yi geçtim, Medyapım ile hiç çalışmadı. Normalde biliyorsun Medyapım deyince akla ilk gelen Show sonra Kanal D ide. Şimdi sadece Kanal D geliyor.Show'un şöyle sağlam bi yapımcıya ihtiyacı var, ay yapım tims filan yapamayorsa TMC ile bari yapsinDönem dizisi olmasın mumkünse
atv'nin elinde bi Karadayı bi de KPA var gerisi senaryo anlamında da boş diziler (bence)
Star yine işini götürürKanal D'yi tam bilmiyorum. Şu gültepe dizisi dediğim gibi çıkarsa ancak o zaman patlama yapar kanal
[
KPA'nın yeni sezonu ne olur bilmiyorum. Her şey ortaya döküldü ama İnş. heyecan azalmaz ama Karadayı örneği geliyor aklıma...
Bana o nedense 2. Kayıp olup kayıplara karışacak gibi geliyor ama Ayça'yı severim. Umarım iyi bir dizi olur.
Star'ın da çakılacak dizileri var bence. Berk Oktay'ın dizisi ve şu Pana'dan ayrılanların dizisi tutmayacak gibi. Özcan Deniz'den ümitliyim ama o da nasıl bir partner seçtiyse kendine.