Emmy 2014 - En İyi Drama Yardımcı Kadın Oyuncu | Tahmin ve Yorumlar

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Emmy incelemelerinde bu konudaki durağımız drama dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisi. Geçen yıl Breaking Bad'den Anna Gunn'ın kazandığı kategoride bu yıl da pek çok iddialı aday önce ilk altı içine girmek sonrasında da ödülü kazanabilmek için mücadele edecek...

Öne çıkan adayları aşağıdaki galeriden bulabilirsiniz. Galeriyi gezmek için resme tıklayın:

[GALLERY=media, 381]Anna Gunn (Breaking Bad) by OzaN posted 7 Temmuz 2014 22:18[/GALLERY]

Ödülü yakın geçmişte kazananlar:

2013 Anna Gunn (Breaking Bad)
2012 Maggie Smith (Downton Abbey)
2011 Maggie Smith (Downton Abbey)
2010 Archie Panjabi (The Good Wife)
2009 Cherry Jones (24)
2008 Dianne Wiest (In Treatment)
2007 Katherine Heigl (Grey's Anatomy)
2006 Blythe Danner (Huff)
2005 Blythe Danner (Huff)
2004 Drea de Matteo (The Sopranos)
2003 Tyne Daly (Judging Amy)
2002 Stockard Channing (The West Wing)
2001 Allison Janney (The West Wing)
2000 Allison Janney (The West Wing)

BB biteli 1 seneyi geçti Anna Gunn nasıl aday olacak ki :D

Aynı şey Aaron Paul içinde geçerli :D

hernekadar kendisini sevmesemde taht oyunlarından emilla clarke alıcaktır diye düşünüyorum ben 🙂🙂

Bu yılın Emmy ödülleri geçen Haziran ayından itibaren olan zamanı kapsıyor. Breaking Bad geçen sene Temmuz - Ağustos gibi yayınlanmıştı sanırım o yüzden son sekiz bölümü bu yılın ödüllerine dahil oluyor. :):)

Game of Thrones kızları diyorum :X

Emilia Clarke (G.o.T)
Lena Headey (G.o.T)

Bu arada bazı yabancı sitelerde TWD'den Melissa McBride destekleniyor (b) Bence bu kadında listeye eklenirse hiç şaşirmam:X S04B14'teki performansı muhteşemdi :)

Emilia Clarke (G.o.T)
Lena Headey (G.o.T)

Bu arada bazı yabancı sitelerde TWD'den Melissa McBride destekleniyor (b) Bence bu kadında listeye eklenirse hiç şaşirmam:X S04B14'teki performansı muhteşemdi :)
onların kazanma şansı az :D

Anna Gunn kazanırmı bilemiyorum ama o kadında hak ediyor bence @OzaN

Emilia Clarke (G.o.T)
Lena Headey (G.o.T)

Evet listeyi biraz daha genişletsem onu da eklerdim ama gün az kaldığı için çok fazla aday ekleme şansım yok. :D

Açıkçası ben hiç sevmiyorum o kadını ama iyi oyuncu gibi. Destek de görüyor bazı yerlerden ama yetersiz olmaz gibi. Yine de sürpriz olup TWD'den birilerinin bir yerlere aday olmasını isterim elbette. :)

Emilia Clarke (G.o.T)
Lena Headey (G.o.T)

TWD Emmy kampanyası yapıyor ama bu kadın kazanırmı bilemedim (b)

Evet listeyi biraz daha genişletsem onu da eklerdim ama gün az kaldığı için çok fazla aday ekleme şansım yok. :D

Açıkçası ben hiç sevmiyorum o kadını ama iyi oyuncu gibi. Destek de görüyor bazı yerlerden ama yetersiz olmaz gibi. Yine de sürpriz olup TWD'den birilerinin bir yerlere aday olmasını isterim elbette. :)
Ben de o kadını pek sevmem ama o bölüm çok iyiydi :X Rick reyiz hala nasıl aday olamadı anlamadım(b) @Harunnn60

onların kazanma şansı az :D

Anna Gunn kazanırmı bilemiyorum ama o kadında hak ediyor bence @OzaN
Geçen yıl kazandı zaten. Yorumda da dediğim gibi bu yıl kazanma şansı daha da yüksek. Bence sonuna kadar hakediyor. :)

Yeri gelmişken kategoriyle ilgili genel yorumu da yapıvereyim. :)

Yukarıda da dediğim gibi Anna Gunn hem favori hem de hakediyor. Karakteri sevmememiz oyuncunun çok başarılı olduğunu değiştirmiyor hatta destekliyor. :)

Emilia Clarke çok seviliyor ama yani bu yıl biraz geriplana düştü dizide. Doğrusu Anna Gunn ile yarışacak bir performansı yoktu. Kazansa çok sevinirim o ayrı. Umarım adaylar arasında yer alır. :)

True Detective'i çok sevmesem de Michelle Monaghan'ın aday olması beni memnun eder, Betsy Brandt'i de adaylar arasında görmeyi isterim. :)

gönlüm emilia clarke dan yana
ama mantık maggie smith diyor
anna gunn ıda unutmamak lazım
aslında hepsi iyi mesela true detective deki michelle monaghan da çok iyiydi ..

karısı aldattı ya , birde Rick reyiz çiftçi imajına büründü bu sezın , artık o karakterden hayır gelmez :D
lauren cohan aslında burda ödülü hakediyor ama vermezler gubidiksler :)

gönlüm emilia clarke dan yana
ama mantık maggie smith diyor
anna gunn ıda unutmamak lazım
aslında hepsi iyi mesela true detective deki michelle monaghan da çok iyiydi ..

lauren cohan aslında burda ödülü hakediyor ama vermezler gubidiksler :)
evet oda hakediyor , ama üstteki saydığın isimler aday olur :D

Bu yılın Emmy ödülleri geçen Haziran ayından itibaren olan zamanı kapsıyor. Breaking Bad geçen sene Temmuz - Ağustos gibi yayınlanmıştı sanırım o yüzden son sekiz bölümü bu yılın ödüllerine dahil oluyor. :):)

O zaman alır ödülü bence :D

got ve downtonlı bayanlar favorim ama alamazlar gibi :(
violet babaanneye ödül vermemeleri garip:)