Ozgur2113 3.000'ler Kulübünde!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
57,101
Puanı
1,061
Favoriforumum'un sevilen editörlerinden @ozgur2113 geçen gece geç saatler 3.000'ler kululübüne girmiş bulundu.:D

Kendisini Tebrik ederiz.

Hadiyede veriyorduk. Buyur Hediyen.

manahil_sedef_avci_wallpaper_picture_2013_2.jpg

Yazın en iddialı cümlesi şuanda bu.:F

Hep bana haber ver ama zaten en fazla 5 bin olursun 10 bin zor.😱
5 bin de iyidir. :F Geçtiğimiz seneye kadar dorumda öylesine üyeydim ben. :D Sonra editör olunca sadece konu açtım. :D Ama şimdi hem konular da hem de mesajlar da kendimi gösteriyorum. :F

Okul zamanı giremiyorum bari yazın aktif olayım. :F

Tebrikler :D
Bu aralar çokca görüyorum seni buralarda :D
Teşekkürler. Görmeye devam edecen o zaman. :D

5 bin de iyidir. :F Geçtiğimiz seneye kadar dorumda öylesine üyeydim ben. :D Sonra editör olunca sadece konu açtım. :D Ama şimdi hem konular da hem de mesajlar da kendimi gösteriyorum. :F

Yaz sonu yoksun heralde? :D

Eee bi zahmet zaten ayın editörüde oldun artık bu gaz yazın tavan yaptırır seni.:D

Yok bu sene rahatım kalırım yine. :D

Aynen dediğin gibi. Finale kalacağımı tahmin etmiyordum bile. :D Haliyle gaza geldim. :F

Yok ben tahmin ediyordum bizimkilerden artık bıktık oylamanın yeni yüzlere ihtiyacı vardı ama bir sonraki ay Sürgünüm'ün olacak hiç heveslenme.:Dİdareli kullan bu gazı.:F

Yok ben tahmin ediyordum bizimkilerden artık bıktık oylamanın yeni yüzlere ihtiyacı vardı ama bir sonraki ay Sürgünüm'ün olacak hiç heveslenme.:Dİdareli kullan bu gazı.:F
Sen de olursun diğer ay. :F Şimdi konularına bakıyorum da benden çok açmışsın ilk haftanda. :T: :F

Sen de olursun diğer ay. :F Şimdi konularına bakıyorum da benden çok açmışsın ilk haftanda. :T: :F

Ben daha yeni edi oldum o nedenle fena gaza geldim konuları açtım ama ben okul zamanı olursam olurum çünkü yakında internetten uzak bir taşra mekanda işlerim var.:T: