Temmuz 2014 - Yeni Moderatörlerimiz

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yönetimin önemli bir parçası olan moderatör kadromuza yeni takviyeler yapıldı. Yönetimde daha fazla kişiyle daha sağlıklı kararlar almamızı sağlaması açısından takviye sayısı bu defalığa mahsus olacak şekilde fazla tutuldu.

Editör değerlendirme anketlerinde 5 üzerinden 4.59 ortalama alan ve oylamalarda sizlerden %88 oranında moderatörlük desteği alan @Bully yeni moderatörümüz oldu. Kendisi spor bölümü başta olmak üzere çeşitli bölümlerde moderatörlük görevini üstlenecek.

Yine değerlendirme anketlerinde 5 üzerinden ortalama 4.64 puan alarak bu alanda zirvede yer alan, ayrıca %76 oranında moderatörlük desteği alan @denizz19 da moderatör kadromuza dahil oldu. Kendisi müzik, televizyon gibi çeşitli bölümlerde görev alacak.

Bir başka yeni moderatörümüz ise 4.57 ortalama puan ve %77 moderatörlük desteği ile forumun başarılı editörlerinden olan @mrt-06 oldu. Kendisi televizyon başta olmak üzere çeşitli bölümlerde yer alacak.

Bir süre önce çeşitli nedenlerle emekli olarak yönetici kadrosundan ayrılan @hayret bi şey de uzun bir aranın ardından yeniden bıraktığı rütbesi olan moderatörlüğe geri döndü.

Yıllardır forumumuzda pek çok farklı dönemde yöneticilik, editörlük görevleri üstlenen @Fks14 ise bir süreliğine emekli olarak aramızdan ayrıldı. Kendisi ilerleyen dönemlerde yeniden rütbesine dönebilecek. Bugüne kadarki hizmetleri için kendisine teşekkürler. :)

İşte güncel moderatör kadrosu:

Arslan Bey
BesaleT
Bully
cevaa
denizz19
hayret bi şey
mrt-06

Forum yeşillenecek desene :D Bütün görev alanları tebrik ediyorum.

Törenimize editörler ile devam ediyoruz :D

Yeni göreve gelen arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. :)

Tebrik ederim hepinizi. Hak ettiniz. :) Görevinizde başarılar. :)

Bilmediğiniz soru olursa hiç çekinmeden bana ve diğer arkadaşlara sorularınızı yöneltebilirsiniz. :)