Kadın Eli Değince 3.Bölüm xemrexxx,kvp-medya,EnveR konuk

bay becerikli elinde silah çiğdeme doğrutmaktadır
çiğdem dur napıyorsun biliyordum baktın her görevi başarıyorum vurup kurtulucaksın öylemi ağlamaya başlar
bay becerikli:kulaklarını tıkayıp zırlama hemen benim kulaklarım duyarlı kadın ağlamasına
çiğdem:vurma ozaman beni illada vurucam diyorsan 1 hafta soraya sakla bari
bay becerikli:kızım sen delimisin ha şimdi ölmüşsün ha 1 hafta sonra ne fark edicek
çiğdem:1 hafta sonra indirimli alışveriş var o indirimleri kapmam lazım

bu kısmı başlangıca eklemeyi unutmusum çok özür diliyorum konuya ekledim şuan hemen fotonun altında başlangıc sahnesinde

@Forumdash @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@kvp-medya @Bully @mrt-06 @cookies @TubAsi @EnveR @Reytinger @Ahmad @beyazsoy
@ABAY_06 @Almila
@sürgünüm

Zaman kazanmak için Bay Becerikli'yi kandırmayamı çalışıyorsun? Yoksa saçın uzun aklın mı kısa.:A

Çok şaşırttın Çiğdem- bu bölümde 😱
Yani yanlış anlama bir ve ikinci bölümler çok çok iyiydi bunu napmışsın böyle ?
Çok şaşırdım doğrusu yalanda söylemeyeyim bir ve ikinci bölümler müthişi bu bölüm olmamış bence dördüncü bölümde bunun telafisini bekliyorum :)
Puanım 5

Çok şaşırttın Çiğdem- bu bölümde 😱
Yani yanlış anlama bir ve ikinci bölümler çok çok iyiydi bunu napmışsın böyle ?
Çok şaşırdım doğrusu yalanda söylemeyeyim bir ve ikinci bölümler müthişi bu bölüm olmamış bence dördüncü bölümde bunun telafisini bekliyorum :)
Puanım 5
konuk aldığım için braz oyüzden ilk 2 bölümden farklı olduuu olaylar hep benim etrafımda dönüp başka sabit oyuncu olmuyordu ama bu bölümde forumdan konuklar alınca onlarada yer vermeye çalıstım onlarında gerçek hayattakı karakterlerini yansıtınca braz bozuldu senaryom :F baştakı tasarladığım gibi yapamadım yanı değiliklikler oldu halıyle ama ben mantık aranmasını istemiyorum sadece eğlence yönüne ağırlık veriyorum çünkü 🙂