batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,281
- Puanı
- 1,061
Aga daha bir yerde göremedim fragmanı ama 19.45 gibi çıktı. Set fotoğraflarında da paylaşılmıştı Sultanahmet'te yürüyor ustamız
Aga daha bir yerde göremedim fragmanı ama 19.45 gibi çıktı. Set fotoğraflarında da paylaşılmıştı Sultanahmet'te yürüyor ustamız
bayram ilan ediyoruz bu günü müthiş ya sonunda kurtulduk atv denAga daha bir yerde göremedim fragmanı ama 19.45 gibi çıktı. Set fotoğraflarında da paylaşılmıştı Sultanahmet'te yürüyor ustamızÇok sevinçliyim be sonunda kurtulduk
![]()
Nerde gördünAga daha bir yerde göremedim fragmanı ama 19.45 gibi çıktı. Set fotoğraflarında da paylaşılmıştı Sultanahmet'te yürüyor ustamızÇok sevinçliyim be sonunda kurtulduk
![]()
nerde görecek tv de çıkmışNerde gördün![]()
Kanal D nin hd si lazım ama babam almaznerde görecek tv de çıkmışsize dedim demi kesin diye
![]()
kurtlar vadisinin tanıtımı çıkmıs kanal d reklam kuşağında 🙂🙂olay ne ya
teşk hani nerde izleyelim yakurtlar vadisinin tanıtımı çıkmıs kanal d reklam kuşağında 🙂🙂
Aynen abi ya sezon finalinde Çakır gidiciO bölümde süper zaten vadinin 2.sezonu yani bu bölümler efsane bölümlerdir
Buradayim aga telefonu sarjdan cikardimMoviemaxte vadi heyecanI ba§lIyor seyretmek isteyenler ekran ba§Ina @polat §a§maz nerelerdesin sadece ikimiz seyrediyoz herhalde