He eminim öyledir yaptığı hareketlerin savunacak bir tarafı yok neyse senle tartışmıyacam sonuçları bekliyoruz
Ne yani o zaman kendi bayan takım arkadaşlarına mı yaptı 😱 Battıkça batıyor [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG]O zaman ben birşey yapmadım demişti, şimdi onlara karşı yapmadım dedi.
@sokak sanati turabi bugun baya yuzlesti gerçeklerle )))
Yok benim kardolapımda olan bir hareket diyor.Ne yani o zaman kendi bayan takım arkadaşlarına mı yaptı 😱 Battıkça batıyor [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG]
@Maskeli Fedai @Bully @sokak sanati @ABAY_06 @RevaN @eskici @Eray Güler
son tahminleri ve düşüncelerinizi alalım ))
Başarılar ağa Ağa bekliyoruz valla inş birinci olur Gökhanadam o kadar çok arkadan iş çevirmiş ki millet ezingo yaptı sorularıyla
Gökhan Keser 1.olmazsa bi daha survivor izlemem açık ve net sms te gerideyse bile 1.yapsın acun turabi denen adam 1.olmaz olamaz olabilemez
@ABAY_06 malesef aga sınavlar başa bela lanet olsun isyan ediyorum artık
İzliyorum da heycanlı değilim Bİr de Turabi finalde olunca sanki Taner finaldeymiş gibi hissettim. Al birine vur ötekisineNe oldu ?
Aga az önce paylaştığım resmi gördün mü sen? SMS sonuçlarını öğrenince şok olmayacaksın kesinadam o kadar çok arkadan iş çevirmiş ki millet ezingo yaptı sorularıyla
Gökhan Keser 1.olmazsa bi daha survivor izlemem açık ve net sms te gerideyse bile 1.yapsın acun turabi denen adam 1.olmaz olamaz olabilemez
@ABAY_06 malesef aga sınavlar başa bela lanet olsun isyan ediyorum artık
Tahmin yok artık kazanmasını istediğimiz yarışmacı Gökhan umarım olur@Maskeli Fedai @Bully @sokak sanati @ABAY_06 @RevaN @eskici @Eray Güler
son tahminleri ve düşüncelerinizi alalım ))
Tolga niye ağlıyor,çok komik adam ya.İnş ağa bekliyoruz adamın dibi
Turabi konusunda haklısın Gökhan iyi ya ?İzliyorum da heycanlı değilim Bİr de Turabi finalde olunca sanki Taner finaldeymiş gibi hissettim. Al birine vur ötekisine