Atsan iyi olur ağa kararını gözden geçirAtmam.![]()
Bana böyle kulaktan dolma haberlerle gelmeyin allahınızı seviyosanızİzlersen görürsün![]()
Atsan iyi olur ağa kararını gözden geçirAtmam.![]()
Bana böyle kulaktan dolma haberlerle gelmeyin allahınızı seviyosanızİzlersen görürsün![]()
Kamera herşeyi çekmiyor malesefAtsan iyi olur ağa kararını gözden geçir
Bana böyle kulaktan dolma haberlerle gelmeyin allahınızı seviyosanız![]()
Niye ya.Atsan iyi olur ağa kararını gözden geçir
Bana böyle kulaktan dolma haberlerle gelmeyin allahınızı seviyosanız![]()
Çeksede bişey olmaz zatenKamera herşeyi çekmiyor malesef![]()
yok öyle birşey aga
Ağa turbocular yükleniyor valla bizimde bişey yapmamız lazıımNiye ya.![]()
Oy kullanmayı unutmaArkadaşlar ben yarışma başlıyınca gelicemmm 😉) hadi görüşürüz
Turabiyi çekince ses çıkarıyosunuz amaÇeksede bişey olmaz zaten
Turboy'la Gökhanı birmi tutuyon Gökhanın ismini yazıyo konseyde sonra yırtıyo laf yapıyor bunları savun senTurabiyi çekince ses çıkarıyosunuz ama
İşimize gelen işte hayatta 😎![]()
Böyle sallamasyon haberlerle gelince beni delirtiyolar ağa yeminlenyok öyle birşey aga![]()
Serenay dedi melunTurboy'la Gökhanı birmi tutuyon Gökhanın ismini yazıyo konseyde sonra yırtıyo laf yapıyor bunları savun sen
Böyle sallamasyon haberlerle gelince beni delirtiyolar ağa yeminlen![]()
Tabi yırtacak isminiTurboy'la Gökhanı birmi tutuyon Gökhanın ismini yazıyo konseyde sonra yırtıyo laf yapıyor bunları savun sen
Çok ilginç. 😱dun aksam merve ve ahmete üzüldüm ya( evt onlari sevmiyorum ama yinede o kadar emek verdiler yani
@Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai @ABAY_06
Adam resmen oynadı ya hala savun sen ne diyim sana benTabi yırtacak ismini
Bu akşam kapıyı vurup gidince gökhan o yırtık kağıtlarla anılacak![]()
Nerdeyse Turabi gitsin diyecekmiş ama Turabiyi tutuyor Allah`tanÇok ilginç. 😱
Akşam Gökhan'ı destekler bence @Harunnn60Nerdeyse Turabi gitsin diyecekmiş ama Turabiyi tutuyor Allah`tan![]()
Sanmam çünkü Turabi Duyguyu koruyordu ama Gökhan sahip çıkmadı kızaAkşam Gökhan'ı destekler bence @Harunnn60![]()
Harun Turabiyi tutuyor@Harunnn60 oy atcanmı @Bully ağa sen sms ?
aynen agaTurboy'la Gökhanı birmi tutuyon Gökhanın ismini yazıyo konseyde sonra yırtıyo laf yapıyor bunları savun sen