O zaman dengeler karışırEğer dokunulmazlığı kazanırlarsa birbirlerini yazmayacaklarının sözünü verdiler.![]()
Tek çare yiğit kazanmalı dokunulmazlığı
O zaman dengeler karışırEğer dokunulmazlığı kazanırlarsa birbirlerini yazmayacaklarının sözünü verdiler.![]()
Aynen adaşın kazansın dokunulmazlığı.O zaman dengeler karışır
Tek çare yiğit kazanmalı dokunulmazlığı![]()
itiraz etmedik zaten la
Aynen ama tek çare YİĞİT yoksa yiğiti yazarlar turabide ahmeti yollamıyacağına söz verdiyse gökhan der yiğit elenirAynen adaşın kazansın dokunulmazlığı.Eğer öyle olursa Turabi mecburen yazılır. Yiğit de Ahmet'i söyler ve Ahmet elenir.
![]()
İnşallah Turabi alamaz bu oyunu smse çıksın o melun.Aynen ama tek çare YİĞİT yoksa yiğiti yazarlar turabide ahmeti yollamıyacağına söz verdiyse gökhan der yiğit elenir![]()
İnşallah Turabi alamaz bu oyunu smse çıksın o melun.![]()
yok aga ünlüler haketti sonuna kadarO kadar da değil aga hak ettiler şimdi adamların başarısına şans demek emeklerine haksızlık olur![]()
Vay be kısa süre öncesine kadar nasıl da savunuyordun adamı şimdi benle aynı fikirdesin.
İlginç bir bakış açısı.yok aga ünlüler haketti sonuna kadar![]()
Önüne kim gelirse eleyecek zatenVay be kısa süre öncesine kadar nasıl da savunuyordun adamı şimdi benle aynı fikirdesin.![]()
Peki Zeki Müren`de bizi görebilecek mi ?Bi de şunu anlamıyorum.
*** Yiğitin ismini konseyde bükerek kutuya atan Turabi nerede?
*** Şimdi Yiğitle nasıl bu kadar samimi oldular?
*** İçi sızlamıyor mu ben bu adama nisbet yapar gibi saygısızca ismini ezip kutuya attım diye?
*** Bu neyin yüzsüzlüğü?
Sorulara cevap veren var mı?
Bütün bunların tek bir cevabı var. Turabi tam bir ikiyüzlü insanların yüzlerine başka, arkalarından başka, kameralara başka konuşuyor.Bi de şunu anlamıyorum.
*** İçi sızlamıyor mu ben bu adama nisbet yapar gibi saygısızca ismini ezip kutuya attım diye?
*** Bu neyin yüzsüzlüğü?
Sen ne ilginç bir adamsın yaÖnüne kim gelirse eleyecek zaten
Onun için turabi gömsün <3![]()
Haklısın vallaBi de şunu anlamıyorum.
*** Bu neyin yüzsüzlüğü?
Atışları yapamadılar aga ona tamamen şans demek de olmaz demek ki beceriksiz bizim bu ünlüleryalan mı aga![]()
Turabi çok rahat eler herkesiSen ne ilginç bir adamsın ya![]()