Kara Para Aşk 13.Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

Yeni sezona birlikte oluruz inş diziyi izlemene sevindim.

Sezon finalinde katil belli olacak dediler ama hiçbir iz yok.ikinci fragmanda ipuçlarını görebiliriz.

Bu sezonda yorumları okudum yeni sezonda yazmaya başlarız artık :D

Katil aileden biri çikarsa Zerrin olabilir mi ? Nebahat Çehrenin rölu çok pasif kaldi :)

Zerrin Tayyarla iş birliği yapiyor olabilir mi ?
Kendi torununun canısını alacak kadar gözu kararmış.
Elmaslarla bir ilgiside olabilirde.
Olabilir valla ama benim katil kim umrumda bile değil.Tubam'ın aşıkının aşkının büyüklüğü karşısında şapka çıkarıyorum
Bir kadın ancak bu kadar güzel sevebilir.
Ancak bu kadar güzel aşık olabilir
Aşkının arkasında bu denli dik durması benim çok hoşuma gidiyor.

Fragman muhteşem olmuş çok beğendim.Harika bir sezon finali olacak. :Z

MUTHISSS.Hele hele son sahne.Yalniz bu dizinin sezon finalinin son sahnesini ben cok merak ediyorum :)

Mesela Zerrinin koçası öldu pek üzgün gözukmedi.
Sibelin annesi mesela suçlu ama en azından kizi için ağladı.
Ömerin öpücüğünden sonra Elif'in tepkisinide merak ediyom. Ters tepki vermez insallah.

Fragmanın izlenmesinin tabii reytinge bir katkısı olmuyor,bu haftada çok izlenmesine rağmen fragmanımız reytinglerde düşüş yaşadık.
Youtube kanalındaki izlenme oranın dan bahsediyorum. MY bitti için bu hafta bir kıpırdama bekliyorum.

Umarım bu defa da Ömer kendini yemekte yalnız bıraktığı için Elif ters tepki göstermez. :(
Bende bundan endişeleniyorum :(

Youtube kanalındaki izlenme oranın dan bahsediyorum. MY bitti için bu hafta bir kıpırdama bekliyorum.

Bende bundan endişeleniyorum :(
Youtube'da bu hafta 350 bin izleneme oranlarına ulaştı bu bir rekordu.MY olmasada Dünya Kupası maçları var.

Umarım bu defa da Ömer kendini yemekte yalnız bıraktığı için Elif ters tepki göstermez. :(
Ömer'e de kıskançlık aşırı yakıştı resmen.Biraz da Elif peşinden koştursun,sürünsün.:)

Son düzenleme:
Türkiye Kupasindan sonra simdide Dünya Kupasi :D

18 Haziran Çarşamba
19.00 Avustrulya-Hollanda (TRT 1)
22.00 İspanya-Şili (TRT 1)
Bu dizi sezon başında başlasa 8-10 reytingler alırdık.sezonun ortasında başlaması ve Türkiye Kupası maçları,Soma faciasında verilen ara diziyi olumsuz etkiledi.Reytinglerimizi yükseltemedik mesela.