Aynı 5 bölüm sürerdi Düşler ve Umutlar gibi.
Hatırlıyormusun bi grupta ilk 100 e girememiştiAynı 5 bölüm sürerdi Düşler ve Umutlar gibi.![]()
Özeti girmişti ama.
Hatırlıyormusun bi grupta ilk 100 e girememişti
Hacı günümüzde zaten iyi oyuncuların dizileri tutmuyor çoğunluklabu ikili bi adama beraber oynamasınlar ikisi de iyi oyuncu ama ihçbir dizileri tutmuyor
ben olsa pananın yerinde ertan sabanı vadiye alırım
yoo hiçte komik değil bence de öyle kıvanç ın oyunculuğunu hiç beğenmem ben ertan saban süperHacı günümüzde zaten iyi oyuncuların dizileri tutmuyor çoğunlukla. Bana göre belki bazılarına komik gelebilir ama
Ertan Saban Kıvançtan 10 gömlek üstündür
![]()
Kurtlar Vadisi Pusu'ya zaten genç, dinamik bir oyuncu şart. Ertan Saban'a psikopat rolünde oynat, dehşet şekilde oynar. Ortalığı yakar, yıkar.bu ikili bi adama beraber oynamasınlar ikisi de iyi oyuncu ama ihçbir dizileri tutmuyor
ben olsa pananın yerinde ertan sabanı vadiye alırım
sonra da usta kafasına sıkarKurtlar Vadisi Pusu'ya zaten genç, dinamik bir oyuncu şart. Ertan Saban'a psikopat rolünde oynat, dehşet şekilde oynar. Ortalığı yakar, yıkar.![]()
İyi rolde de oynar gerçi, KGT ekibinden falan. Gerçi oralarda oynayamaz. Emir altında çalışacak biri gibi durmuyor hiç.sonra da usta kafasına sıkar![]()
aga vadide emir alırsın ötesi yok burda tek lider polat alemdar dırİyi rolde de oynar gerçi, KGT ekibinden falan. Gerçi oralarda oynayamaz. Emir altında çalışacak biri gibi durmuyor hiç.![]()
Aslında Hakan Boyav'a da benziyor tarz olarak ama Ertan Saban psikopat bildiğin.aga vadide emir alırsın ötesi yok burda tek lider polat alemdar dır![]()
hakan bıyav kadar olamaz ama o da yakışır vadiye hemde onun içinde iyi olur hiçbir dizisi tutmuyoAslında Hakan Boyav'a da benziyor tarz olarak ama Ertan Saban psikopat bildiğin.![]()
Hakan Boyav'la kıyaslamadım, sadece tarz olarak benziyorlar dedim. Ertan Saban yine bir diziye dahil olacak, hem de yan rol olarak. Sakarya Fırat'a dahil olmuştu, başrol olduktan sonra. Hemen hemen bu şekilde bir şey olabilir. Belki 'Reaksiyon'a bile dahil olabilir.hakan bıyav kadar olamaz ama o da yakışır vadiye hemde onun içinde iyi olur hiçbir dizisi tutmuyo
ben kıyaslıyorum işte oyunculuk olarak hayan boyav tabi ki daha üstündür onu diyorumHakan Boyav'la kıyaslamadım, sadece tarz olarak benziyorlar dedim. Ertan Saban yine bir diziye dahil olacak, hem de yan rol olarak. Sakarya Fırat'a dahil olmuştu, başrol olduktan sonra. Hemen hemen bu şekilde bir şey olabilir. Belki 'Reaksiyon'a bile dahil olabilir.![]()
Hakan Boyav ile Ertan Saban'ın arasında tecrübe farkı var. Bir tarafta tiyatro ağırlıklı başlayan ve sonrasında da dizi ile filmlerle ilerleyen tecrübesiyle Hakan Boyav; diğer yanda da, yeni yeni kendini göstermeye çalışan biri. Hem Hakan Boyav yaş olarakta Ertan Saban'dan üstün. Hakan Boyav'ın yaşı 50 ama doğrusu hiç göstermiyor. Ertan Saban daha 36 yaşında. Hakan Boyav haliyle üstün olacak.ben kıyaslıyorum işte oyunculuk olarak hayan boyav tabi ki daha üstündür onu diyorum
hem kara karakteri inanılmaz sevildi mematinin yerini aldı nerdeyse vadide
ertan saban tip olarak yakışır bakalım panaya kalmış gerisi![]()
büyük usta gerçekten hakan boyav çok beğeniyorum kendisini espri yönüde süperHakan Boyav ile Ertan Saban'ın arasında tecrübe farkı var. Bir tarafta tiyatro ağırlıklı başlayan ve sonrasında da dizi ile filmlerle ilerleyen tecrübesiyle Hakan Boyav; diğer yanda da, yeni yeni kendini göstermeye çalışan biri. Hem Hakan Boyav yaş olarakta Ertan Saban'dan üstün. Hakan Boyav'ın yaşı 50 ama doğrusu hiç göstermiyor. Ertan Saban daha 36 yaşında. Hakan Boyav haliyle üstün olacak.![]()