"Hatasız Kul Olmaz" Yayından Kaldırıldı!

Güzel dizi değildi:(
Bursada çekiliyordu ondan izliyordum

Ertan Saban ile Ekin Türkmen yine başrolde rol aldı ve tutmadı. Bu ikili Karakol'da 8, Bir Kadın Tanıdım'la 20 ve Hatasız Kul Olmaz'la 4 olmak üzere, 32 bölüm ekranda partner olarak gözükebildiler. Üç dizi ve sadece 32 bölüm. Keşke üç diziden biri tutsaydı da, ikili uzun süre ekranda kalabilseydi.

bu ikili bi adama beraber oynamasınlar ikisi de iyi oyuncu ama ihçbir dizileri tutmuyor
ben olsa pananın yerinde ertan sabanı vadiye alırım

bu ikili bi adama beraber oynamasınlar ikisi de iyi oyuncu ama ihçbir dizileri tutmuyor
Hacı günümüzde zaten iyi oyuncuların dizileri tutmuyor çoğunlukla:). Bana göre belki bazılarına komik gelebilir ama :D Ertan Saban Kıvançtan 10 gömlek üstündür :)

Hacı günümüzde zaten iyi oyuncuların dizileri tutmuyor çoğunlukla:). Bana göre belki bazılarına komik gelebilir ama :D Ertan Saban Kıvançtan 10 gömlek üstündür :)
yoo hiçte komik değil bence de öyle kıvanç ın oyunculuğunu hiç beğenmem ben ertan saban süper :D

Kurtlar Vadisi Pusu'ya zaten genç, dinamik bir oyuncu şart. Ertan Saban'a psikopat rolünde oynat, dehşet şekilde oynar. Ortalığı yakar, yıkar. :)

hakan bıyav kadar olamaz ama o da yakışır vadiye hemde onun içinde iyi olur hiçbir dizisi tutmuyo
Hakan Boyav'la kıyaslamadım, sadece tarz olarak benziyorlar dedim. Ertan Saban yine bir diziye dahil olacak, hem de yan rol olarak. Sakarya Fırat'a dahil olmuştu, başrol olduktan sonra. Hemen hemen bu şekilde bir şey olabilir. Belki 'Reaksiyon'a bile dahil olabilir. :)

Hakan Boyav'la kıyaslamadım, sadece tarz olarak benziyorlar dedim. Ertan Saban yine bir diziye dahil olacak, hem de yan rol olarak. Sakarya Fırat'a dahil olmuştu, başrol olduktan sonra. Hemen hemen bu şekilde bir şey olabilir. Belki 'Reaksiyon'a bile dahil olabilir. :)
ben kıyaslıyorum işte oyunculuk olarak hayan boyav tabi ki daha üstündür onu diyorum :D
hem kara karakteri inanılmaz sevildi mematinin yerini aldı nerdeyse vadide
ertan saban tip olarak yakışır bakalım panaya kalmış gerisi :D

ben kıyaslıyorum işte oyunculuk olarak hayan boyav tabi ki daha üstündür onu diyorum :D
hem kara karakteri inanılmaz sevildi mematinin yerini aldı nerdeyse vadide
ertan saban tip olarak yakışır bakalım panaya kalmış gerisi :D
Hakan Boyav ile Ertan Saban'ın arasında tecrübe farkı var. Bir tarafta tiyatro ağırlıklı başlayan ve sonrasında da dizi ile filmlerle ilerleyen tecrübesiyle Hakan Boyav; diğer yanda da, yeni yeni kendini göstermeye çalışan biri. Hem Hakan Boyav yaş olarakta Ertan Saban'dan üstün. Hakan Boyav'ın yaşı 50 ama doğrusu hiç göstermiyor. Ertan Saban daha 36 yaşında. Hakan Boyav haliyle üstün olacak. :)

Hakan Boyav ile Ertan Saban'ın arasında tecrübe farkı var. Bir tarafta tiyatro ağırlıklı başlayan ve sonrasında da dizi ile filmlerle ilerleyen tecrübesiyle Hakan Boyav; diğer yanda da, yeni yeni kendini göstermeye çalışan biri. Hem Hakan Boyav yaş olarakta Ertan Saban'dan üstün. Hakan Boyav'ın yaşı 50 ama doğrusu hiç göstermiyor. Ertan Saban daha 36 yaşında. Hakan Boyav haliyle üstün olacak. :)
büyük usta gerçekten hakan boyav çok beğeniyorum kendisini espri yönüde süper :D
aslında bak ertan saban çok iyi oyuncu ama baktığımdan hep aynı karakteri oynuyo tek dizide olsa eyvallah ama kaç tane dizide izledim hep psikopat rolünde bu da var :D

Bu alana bir cevap yazın...