Medcezir'in Sezon Finalindeki Dikkat Çeken Hata!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
medcezir-cag-171842SX.jpg

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Ay Yapım imzalı Cuma akşamlarının sevilen dizisi Medcezir pot kırdı.

Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira karakteri topuklu ayakkabıyla bindiği arabadan babetlerle çıkması dikkat çekti.Mira'nın ayakkabılarını yolda nasıl değiştirdiği merak konusu oldu.

İşte o doğa üstü sahne...

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu haberi çok gördüm ama atık sıradan bir hata bu o yüzden açmadım:A zaten fantakımı ile de uğraşamam

Bütün sahne boyunca bağırıp duruyorlar Mira orada ayakkabıyı değiştirirse Yaman onu arabadan atar.:F
Yaman diyor; araban nerde diye :X Neden atsı kızın kendi arabasından:A Kızın arabası ayakkabası da vardır özel günler için şeyleri de :A

Bu arada dost başa düşman ayağa bakarmiş @xemrexxx yapmiştir bu haberi:A

Tipik bir devamlılık hatası, millet aylar sonra bıraktığı yerden devam etsin bizimkiler.. :(

Bence seninki daha büyük bir hata :D
Benim ki acelecilikten.:(

Yaman diyor; araban nerde diye :X Neden atsı kızın kendi arabasından:A Kızın arabası ayakkabası da vardır özel günler için şeyleri de :A

Bu arada dost başa düşman ayağa bakarmiş @xemrexxx yapmiştir bu haberi:A
Aynen olabilir.Bu kadar saçma düşünmüş labilirler yani zengin insanların özel günlerinide düşünüyorlar dizideki ayrıntıya for.:F

Topuklu ayakkabıyla koşarken düşüp bir yerini kırsa daha mı iyiydi.:)

Abi 3-4 adım atıyor zaten.:F

Benim ki acelecilikten.:(

Aynen olabilir.Bu kadar saçma düşünmüş labilirler yani zengin insanların özel günlerinide düşünüyorlar dizideki ayrıntıya for.:F

Abi 3-4 adım atıyor zaten.:F
Sen diziyi izliyorsun dimi??? Şu sahnedeki ayrıntıya bak :F:F Mayo ile telefonun kılıfı aynı renk:F
Dakikası: 1:26:26

hataları falan geçinde bu dizinin ömrü fazla uzun olmaz söylim ikinci sezon çok zorlanacağını düşünüyorum

Bölümün o sahnesine farklı çekimler yaptılar ve söz konusu olan hata gerçekleşti. Çok uzun süreli bölüm çektikleri için, kimi zaman böyle dikkatsizlikler olabiliyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,553
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy