Kurtlar Vadisi Pusu 229. Bölüm(Sezon Finali) Yorumları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,595
Puanı
1,061
Efsanenin 11.yılının sezon finaline de gelmiş bulunmaktayız. Bu bölüm son zamanlarda ki sezon finallerinden farklı olması bekleniyor. Bölümde çok önemli sorular akıllarda soru işaretleri bırakacak.

Efsanenin 11.sezon finali kendi gününde kendi saatinde bu akşam Atv ekranlarında..

Bölüm ile ilgili yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz..

10468379_741428845900264_6237248956620820567_n.jpg

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek sezon finali, 12 Haziran Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 229. bölümünde yaşanacaklar:

Mr. Key ve Cahit'in buluşması gerçekleşir. Bu buluşma Abdülhey'in kaderini mi belirleyecek? Mr. Key Cahit'in gerçek kimliğini mi anlayacak?
1441074.jpg

Şamil kardeşi Ivan için KGT'den vazgeçer. Bu uğurda kim Şamil'in hayatına son verecek?
1441069.jpg

1441070.jpg

1441066.jpg

1441071.jpg

Ömer Baba ve Nazife Anne Kutsal Topraklar'a doğru yolculuğa çıkmaya hazırlanır. Leyla, Elif'in gönlünü almaya çalışırken, Elif Polat'ı da şaşırtacak bir itirafta bulunur.
1441072.jpg

1441073.jpg

Safiye Cahit'le olan ayrılığının hala etkisindeyken, Cahit son bir veda konuşması için hazırlanır. Cahit Tapınakçılar'ı yok etmek için başladığı planın sonuna mı gelecek?

Yüce Majeste ortaya çıkacak mı? Kara ve Siyah Sancak ekibi Kıbrıs'taki görevi tamamlayacak mı?

Pusat, Baltazar'dan intikamını nasıl alacak?
1441067.jpg

1441068.jpg

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 12 Haziran Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 229. bölümünde olacak...
asd-1440693-465x309.jpg
Sizde tahminde bulunmak istiyorsanız bu konu altından yapabilirsiniz..
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-11-sezon-finali-tahminleri.222980/

Son düzenleme:
Sezon finali bomba olacak.Merakla bekliyorum artık sabrım tükendi :)
[HASHTAG]#Vadidefinal[/HASHTAG]
[HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Evde olsaydım ben açacaktım konuyu, ama kaçırdık bi kere. :ozur:

Heyecanla bekliyoruz.

çok güzel bir bölüm olucak :Z:Z:Z
ama fragmana çok baktım cahit öldümü ölmedimi diye biticek gibi geliyor bana hevesimi kaçırıyor yaaa :T

Bu bölüm, bu sezon ekrana gelen diğer bölümlere göre çok farklı olacak. Haliyle farklı olması lazım zaten. Sezonun son bölümü olan sezon finali bakalım nasıl olacak. :)

Efsanenin sezon finali konusu da efsane olmuş :D 8 kişi birden yüklendi saniyeleri sayarak açtım ama Google'ın saati yanlış çıktı :D

Konu düzenleme başarıyla tamamlandı çok Şükür :D
Akşam canlı anlatım olacak ama telefon zor şarj oluyor %100 olana kadar belki özet biter sonra başlayacağız İnşallah
Dedelerimizi falan şimdiden gidip ellerini öpelim akşama vakit kalmayacak

Efsanenin sezon finali konusu da efsane olmuş :D 8 kişi birden yüklendi saniyeleri sayarak açtım ama Google'ın saati yanlış çıktı :D
Aga ben telefonla açtım :D Önce mesaj yazarken deneme yaptım saat 17.00 oldu mesaj falan yazdım sonra 17.00.59 iken mesaj yazdım baktım saniyesi nasıl falan Allahtan telefonumuzun saati sağlam yoksa bende açamazdım

Konu düzenleme başarıyla tamamlandı çok Şükür :D
Akşam canlı anlatım olacak ama telefon zor şarj oluyor %100 olana kadar belki özet biter sonra başlayacağız İnşallah
Dedelerimizi falan şimdiden gidip ellerini öpelim akşama vakit kalmayacak

Aga ben telefonla açtım :D Önce mesaj yazarken deneme yaptım saat 17.00 oldu mesaj falan yazdım sonra 17.00.59 iken mesaj yazdım baktım saniyesi nasıl falan Allahtan telefonumuzun saati sağlam yoksa bende açamazdım
Ah ulan ah. Çok içime oturdu. Bütün sezon açmadım, sezon finalini ben açacaktım. :( :D