- Reaksiyon puanı
- 59,663
- Puanı
- 1,060
Akın'ımı izlemeye az kaldı bu arada.Turabi düşmanlığı tek çatı altında birleştirdi siziAkını ne çabuk unuttun
![]()
Beter olsun..
Akın'ımı izlemeye az kaldı bu arada.Turabi düşmanlığı tek çatı altında birleştirdi siziAkını ne çabuk unuttun
![]()
Beter olsun..
Doğru yoldasınız![]()
ne doğru yolu her zaman gökhancıyız hemen sevinmeyin acun bu ne yapacağı belli olmaz bir bakmışsın ismail bakiyi geri getirip şamğiyon yapmışAğzından bal damlıyor![]()
yok valla geçmedim , ama akın gitti kimi eleştiriyim benNe huyum varmış benimsiz nasıl çok kişi oldunuz ya sen tektin önceden
@sokak sanati bu arkadaşta karşıya geçti![]()
Abartma melunne doğru yolu her zaman gökhancıyız hemen sevinmeyin acun bu ne yapacağı belli olmaz bir bakmışsın ismail bakiyi geri getirip şamğiyon yapmış![]()
şamğiyon yapılmaz şampiyon yapılır zatenne doğru yolu her zaman gökhancıyız hemen sevinmeyin acun bu ne yapacağı belli olmaz bir bakmışsın ismail bakiyi geri getirip şamğiyon yapmış![]()
gel gel sen olmazsan olmazBu cumartesi gelmem bu konuya![]()
Gökhanıyok valla geçmedim , ama akın gitti kimi eleştiriyim ben![]()
ya abi adam hata yapmamış neresini eleştiriyimGökhanı![]()
Geleyimde hepiniz üstüme saldırın demigel gel sen olmazsan olmaz![]()
İzlemeyecem o melunuAkın'ımı izlemeye az kaldı bu arada.
Beter olsun..![]()
Abartma melun![]()
acun buşamğiyon yapılmaz şampiyon yapılır zaten
TURBO GÖMER ! 😉
kambersiz düğün olur mu? canımGeleyimde hepiniz üstüme saldırın demi![]()
Kafa gitti sendeacun buayrıca yanlış yazmışım ne var yani belli olmaz bakalım belki acun mügeyi şampiyon yapar
![]()
![]()
Farklı bir taktik iştekambersiz düğün olur mu? canım![]()
İzlemezsen izleme melun.Geleyimde hepiniz üstüme saldırın demi
İzlemeyecem o melunu![]()
yok acun un kafa gittiKafa gitti sende
Farklı bir taktik işte![]()
Neyse geçen hafta Gökhanı Turbo yerle bir ettiİzlemezsen izleme melun.![]()
Acun Turabiyi şampiyon yaparyok acun un kafa gitti![]()
Bu hafta tam tersi olacak ama.Neyse geçen hafta Gökhanı Turbo yerle bir etti![]()
yersen lüpen diyorsun yani ama yemezler aslanım seni konun içinde gördüğüm an saldırı başlar ona göre gardını alKafa gitti sende
Farklı bir taktik işte![]()
inşallah yapmaz neyse ben bir yemek yeyip gelecem kaçmayınNeyse geçen hafta Gökhanı Turbo yerle bir etti
Acun Turabiyi şampiyon yapar![]()