Tanerin katil olduğunu mu saniyirdun)))Spoilerde yedik cok güzel, sagolasin Beyazsoy.
Tanerin katil olduğunu mu saniyirdun)))Spoilerde yedik cok güzel, sagolasin Beyazsoy.
Yok sanmiyorum ama bakalim belki üstüne oynayacaklardi bu bölüm belli mi olur.Tanerin katil olduğunu mu saniyirdun)))
Görüntüleri çeken kimdi nasıl güveniyorsunuz böyle bir adama şaşırdım doğrusu,Turgut Savcı gibi sempatik bir tarafıda yok.ben metini savundum vlla kozu kullanmıcak dedim öyelde oldu metin nuluferi seviyor kendisini sıkıntıya soktu elif ömer aşkı tabikide çok seviliyor ama metin nulufer aşkını merak edenlerde var bende bunların başında geliyorum 🙂🙂
annesi için çabalıyor ama tayyarı oda sevmiyor duygusal bir yönü var benceGörüntüleri çeken kimdi nasıl güveniyorsunuz böyle bir adama şaşırdım doğrusu,Turgut Savcı gibi sempatik bir tarafıda yok.
Elif'in uzaktan Ömer'i izlemesi çok iyiydi.bölüm güzel gidiyor
devir değiştiElif Ömeri otele atıyor ne günlere kaldık)))
Ertan'la Nurgül'de yanıldın burda da yanılma yanlış ata oynuyorsun.annesi için çabalıyor ama tayyarı oda sevmiyor duygusal bir yönü var bence
ben kaçak dizisinden ertanla nurgulun aşkınıda seviyordum bliyorsun
dizilerin kötü adamlarının birini sevmesi çok ilgi çekici oluyor bence metin gibi kötü bir karakterin aşkı merak uyandırıyor her senaryoda bu böyledir bence 🙂🙂
Aynen ben de seviyorummetini ömer kadar seviiyorum şu bölüme kadar harika oyunculuk gösterdi 🙂🙂
İyi de bu bilgi ay yapımın resmi paylaşımı demek taneri sallamayacaklar)))Yok sanmiyorum ama bakalim belki üstüne oynayacaklardi bu bölüm belli mi olur.
Sen onu bunu bırak KPA'daki polisler paralelciymişBu arada elifin eteğinin Kumasindan çocukken evimizde misafirler için pijama vardı. Eteği görünce çocukluk anılarım aklıma geldi))) =
GSM den kaydı aldılar dedim ya paralelciler TİB den kaydı alır kendi özel zulalari var. Oradan direk alırlar gsm şirketiyle işleri olmaz. Ayrıca paralelciler içki içmek beş vakit namaz kılar hiç paralelci görmedik diye eylem bizi kaldıracağını mi sanıyor)))Sen onu bunu bırak KPA'daki polisler paralelciymişParalelci polisler kayıt dnleme yapıyormuş
Gördün mü ben sana ne demiştim??? Sema Eylem bişeyler biliyordur
![]()