Benim Adım Kırmızı 1.Bölüm - Yeni Dizi

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,266
Puanı
1,061
BENİM ADIM KIRMIZI - YENİ DİZİ

Arkadaşlar yaz sezonunda mini dizilere başlıyorum. Dizilerim kısa olacak ve makismum 10 bölüm sürecek. İyi okumalar..

1.BÖLÜM : TRAVMA

James,üzerindeki yorgunluğu dönüş yolunda uyuyarak atıyordu. O kısa süreli kestirme kendisinin her zamanki rutin işlerden ve basitlikten uzak tutuyordu belki de. Annesi ve babası çalışmaktan vakit ayıramıyordu. James işe bu gerekçeyi yetersiz bulmakta ısrarlıydı.

Tam dalmışken irkilerek uyandı. Yıllardır beraber servise bindiği ancak bir gün bile muhabbet kurmadığı kız onu uyandırmıştı. İsteksiz adımlarla kapıya yöneldi servisten çıktı ve neşeli yüzünü takınıp evin balkonundan içeri girdi. Onu babası karşıladı, bu sırada annesi işteydi. ’’Yiyecek bir şeyler var mı Bay Jones?’’ diye sordu. Bay Jones ‘’Artık bana baba demenin zamanı gelmedi mi küçük bey?’’ diye karşılık verdi.

James özür dilemek üzereyken annesi içeri girdi. James annesini babasının aksine sevinçle karşıladı. Babasının öz babası olmamasının bunda büyük payı vardı. Bazen öz babasının nerede olduğunu merak ediyordu, ancak ne önemi var deyip kendini geçiştiriyordu.

Öz babasını çok az tanımıştı. Onun hakkında bildiği tek şey kolunda bir kılıç dövmesi olduğu idi. Açıkcası bu saatten sonra çok da farketmezdi. Her ne kadar üvey babasından hoşnut olmasa da Bay Jones kötü biri değildi. Amerika Ulusal Güvenliği’nde çalışan bir cinayet vakası dedektifiydi. Aslına bakarsanız oldukça havalı bir meslekti. James de bunu arkadaşları arasında hava atma aracı olarak kullanırdı. James tüm gün boyunca yemek yemek dışında asla odasından ayrılmadı. O gece hemen uykuya dalmıştı. Ertesi gün okçuluk kursuna gireceği için erken kalkması gerekiyordu.

Dediği gibi de erkenden kalkmıştı, birkaç hazırlıktan sonra akşamdan ütülenmiş kıyafetlerini almak için annesinin yatak odasına girdi. Girdiği an vücudunu soğuk bir his kapladı gördüğü karşısında ne yapacağını bile bilemiyordu.Annesinin cansız bedeni karşısında kalakalmıştı. Bayan Jones bıçaklanmıştı. Dikkatini her ne kadar çekmese de duvarda kanla boyanmış bir güler yüz vardı, adeta bir imza gibiydi.

794.jpg

DEVAM EDECEK..

HAKSIZLIK ETMEYIN O KADAR YAZMIS PAYLASMIS EMEK HARCAMIS ...

@batuhankaralar yalnizca paylasmakla olmuyor iste keske en bastan milleti etiketleseydin.

@Çiğdem- konuya bekleniyorsun.Buradan konusalim senlede.Yorum sayisi fazla diye gelip yorum yapsinlar

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar