ben zaten vardım hatırlamıyor musun beniHergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?
ben zaten vardım hatırlamıyor musun beniHergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?
Adam Vadici ama Vadici kardeşine ihanet etti .ssForumda sen yokken o vardı.Sık girmiyordu sadece son zamanlarda sık girmeye başladı ve fikirlerimiz de aynı çıktı.
![]()
![]()
Sende sanki ilk defa survivor sayfasına girmiş yeni biri konuşuyon bugünHergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?
takas da Turabi'yi sevmiyor ona bakarsak.Adam Vadici ama Vadici kardeşine ihanet etti .ss
işte tolga yüzünden diyorum ya melunGökhan Tolga oldu resmen bu hafta![]()
ne demeye çalışıyorsun senForumda sen yokken o vardı.![]()
hayır , galiba az yorum yaptığın için hatırlamıyorumben zaten vardım hatırlamıyor musun beni![]()
Bir şey mi içtin sen bir garip geldin gözüme.ne demeye çalışıyorsun sen
hayır , galiba az yorum yağtığın için hatırlamıyorum![]()
ben 2 gün giremedim ya , şimdi girince alışamadım nedenseSende sanki ilk defa survivor sayfasına girmiş yeni biri konuşuyon bugün![]()
Neyse Mervenin sonunu Turabi getirecektakas da Turabi'yi sevmiyor ona bakarsak.![]()
birşey içmedim ama olabilir garibim bugün nedenseBir şey mi içtin sen bir garip geldin gözüme.![]()
Alla alla topu topu şurda 2 gün girmemişsin ama 6 ay girmemişsin gibi konuşuyon herşeyden bir habersinben 2 gün giremedim ya , şimdi girince alışamadım nedense![]()
Ne alaka?Neyse Mervenin sonunu Turabi getirecek![]()
akın gitti ya ben böyle amacıma ulaştım , doydum yani , buraya da sizin için geliyorum hakkımda dedikodu yapıyor musunuz diyeAlla alla topu topu şurda 2 gün girmemişsin ama 6 ay girmemişsin gibi konuşuyon herşeyden bir habersin![]()
Acun'umun işlerine akıl sır ermez.Bireysellikte Turabi smste onu eler![]()
İşimiz gücümüz yok seni çekiştiricez.akın gitti ya ben böyle amacıma ulaştım , doydum yani , buraya da sizin için geliyorum hakkımda dedikodu yapıyor musunuz diye
@Bully
Baj bu kesin yani smste ilk iki de Gökhan ve Turabi var ama İnşallah Turabi 1.dirAcun'umun işlerine akıl sır ermez.![]()
Bende farkındayım daha gelmiyonakın gitti ya ben böyle amacıma ulaştım , doydum yani , buraya da sizin için geliyorum hakkımda dedikodu yapıyor musunuz diye
@Bully
Gökhan her türlü 1.dir de Turabi kaçıncıdır bilemem.Baj bu kesin yani smste ilk iki de Gökhan ve Turabi var ama İnşallah Turabi 1.dir![]()
Fikrini söyle şimdi sms sıralamsı yapGökhan her türlü 1.dir de Turabi kaçıncıdır bilemem.![]()
Biz buna gerçek değil bahane diyoruzgerçekler bunlar melun![]()