sen hala buralardamısınAdam kaç haftadır gitmek istiyor anca totoş.Kurtulduk sonunda.
![]()
sen hala buralardamısınAdam kaç haftadır gitmek istiyor anca totoş.Kurtulduk sonunda.
![]()
Yoo gidecem dediğimi kim söyledi kisen hala buralardamısınhani gidiyordun sen
![]()
Sonuçta Gökhanı yendiKazandı ama bir faydası olmadı
Aynen oturan tolga kalsaydı haksızlık olurdu
öyle demişlerdi bana akın gidince buraya geleyecekmişsinYoo gidecem dediğimi kim söyledi ki![]()
Neyse gönüllüler haftaya alır İnşallah tüm oyunlarıAdam kaç haftadır gitmek istiyor anca totoş.Kurtulduk sonunda.
![]()
Seni yemişler.öyle demişlerdi bana akın gidince buraya geleyecekmişsin![]()
Ünlüler affetmez artık bundan sonra.Neyse gönüllüler haftaya alır İnşallah tüm oyunları![]()
aynen , aslında merve şu antipatikliğni bi atsa smpiyon olma kapasitesi vardı ama artık çok geç benceKazandı ama bir faydası olmadı
Aynen oturan tolga kalsaydı haksızlık olurdu
Yensin Gökhan son oyunda gine gömdü en kritik oyundaSonuçta Gökhanı yendi![]()
Belli olmaz sonuçta Tolga olmadan da da kazandıkSeni yemişler.
Ünlüler affetmez artık bundan sonra.![]()
Zaten Gökhan hakediyo şampiyonluğu umarım oluraynen , aslında merve şu antipatikliğni bi atsa smpiyon olma kapasitesi vardı ama artık çok geç bence
MelunYensin Gökhan son oyunda gine gömdü en kritik oyunda![]()
Çok zor bundan sonra gönüllülerin işi göreceksin.Belli olmaz sonuçta Tolga olmadan da da kazandık![]()
Naı önemli değil ailelerini göremedi en kritik oyundu bütün haftanın 😱MelunGökhanı bu hafta haşamat etti zaten son oyunu kaybetsin önemli değil
![]()
şu avatarını değiştir yaMelunGökhanı bu hafta haşamat etti zaten son oyunu kaybetsin önemli değil
![]()
Gönüllüler her türlü gömerÇok zor bundan sonra gönüllülerin işi göreceksin.![]()
akını çabuk unuttunZaten Gökhan hakediyo şampiyonluğu umarım olur![]()
Polat yakışıyor bana ayrıca Vadiciyimşu avatarını değiştir ya![]()
hep tolga yüzünden yoksa yenemezdi turabiMelunGökhanı bu hafta haşamat etti zaten son oyunu kaybetsin önemli değil
![]()