tolga elenmeyecekte ben mi elenecemBende anlamıyorum zaten herkes şaşırmış nası olur diyo adam yatıyo oyun oynamıyo
ilk önce serenay gider sonra tolga gider merve gitmezTolga merve serenay hangisi gider
tolga elenmeyecekte ben mi elenecemBende anlamıyorum zaten herkes şaşırmış nası olur diyo adam yatıyo oyun oynamıyo
ilk önce serenay gider sonra tolga gider merve gitmezTolga merve serenay hangisi gider
Korkmayla alakası yok ki bir tarafta ömrünü spora vermiş milli bir atlet diğer tarafta sırada bi kezban Sahra yine iyi yarışıyor.hee yani merve den korkuyolar diyosunbeyler survivor korkakların kazanabileceği bir oyun değil kazanmak için kimseden korkmamaları gerekir ve merveyi yenmeleri gerekir
![]()
bu iş spora falan bakmaz ki aga yürek isterKorkmayla alakası yok ki bir tarafta ömrünü spora vermiş milli bir atlet diğer tarafta sırada bi kezban Sahra yine iyi yarışıyor.![]()
Umarım kötü bişeyi yoktur ağa son oyunda Gökhan nası yeni turboyuşimdi takımlar dengelendi ama ahmet sakatlığından dolayı iyi yarışamayabilir
Sen yapma bari nasıl alakası yok Merve'deki kondisyonu görmüyor musun ? Yürekte bir yere kadar.bu iş spora falan bakmaz ki aga yürek isterne sporcular gördük fos çıkan
![]()
Toparlanmış iyiymiş merak etme Ahmet`inUmarım kötü bişeyi yoktur ağa son oyunda Gökhan nası yeni turboyu![]()
Ahmet takım için önemli yoksaToparlanmış iyiymiş merak etme Ahmet`in![]()
inşallah aynen aga gökhan şu atış olayını baştan çözseydi hiç kaybetmezdi zatenUmarım kötü bişeyi yoktur ağa son oyunda Gökhan nası yeni turboyu![]()
geçen seneden örnek verim izlemiyodum ama fikir sahibiyim azda olsaSen yapma bari nasıl alakası yok Merve'deki kondisyonu görmüyor musun ? Yürekte bir yere kadar.
Bu arada kimmiş fos çıkan sporcular ?
Yoksa salla gitsin diyosunAhmet takım için önemli yoksa![]()
Parkuru önde tamamlıyo atışları bozuk sonradan neyseki çözdü 2 kere oynadı tolagının yerine bide adam king yainşallah aynen aga gökhan şu atış olayını baştan çözseydi hiç kaybetmezdi zaten![]()
Yok salla gitsin demiyorum oda baya mücadele verdi finale kalsın artık sonrası kendileri oynucak sonra sms sonuçlarıYoksa salla gitsin diyosun![]()
Turabi sonradan giderek hatasını telafi etti.@Bully dediğine geleyim orda Turabi önemli birşey yok sandı Yiğit kırıldı dedi Turabi hemen gitti yanına Ahmetin.Ama Ahmet dün gitmemişti Turabinin yanına biraz daha objektif
Tolga gitti ya Merve yine kaldı o adada![]()
Gökhan sizin turbonuzu son oyunda nası gömdü@Bully dediğine geleyim orda Turabi önemli birşey yok sandı Yiğit kırıldı dedi Turabi hemen gitti yanına Ahmetin.Ama Ahmet dün gitmemişti Turabinin yanına biraz daha objektif
Tolga gitti ya Merve yine kaldı o adada![]()
Gitti kurtulduk sonundaTolga gitti mi harbi?
Ne oldu şike mi var?![]()
Gitti kurtulduk sonunda![]()