- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
§ahidi beyoglu noteri öyle deme amaAcun merveye bol sms atmış gözüküyor))))
§ahidi beyoglu noteri öyle deme amaAcun merveye bol sms atmış gözüküyor))))
Benlik bir durum yok özür dilerim valla daha yeni ufukcan aydin mervenin kardeşi herkese ablam elendi yazmis sonra saka yaptim tam gaz devam yazmis pis çocuk ya :'(Ya @KaYıP Şehir boşuna umutlandırdın be.![]()
Akın'ı neden tuttuğun belli oldu huylarınız benziyor ki seviyorsun adamı. DYok artık Turabi'nin olduğu bir takımı tutmam mümkün mü benim![]()
Herkes niye şaşırdı bu kadar onu anlamadım adam oyun oynamıyo durup ne yapcak orda seyirci atmmaış sm basit bu kadar bu kız o kadar kazandı gitseydi yazık olurdu ciddenO an Survivor'ı bırakmak istedim cidden.Nasıl olur böyle saçmalık yaw.
Kötü bir şey dedin galiba.Akın'ı neden tuttuğun belli oldu huylarınız benziyor ki seviyorsun adamı. D
Acikladim
İşte her şey kazanmak değil onu demek istiyoruz.Ne reyting falan arkadaşlar. Az biraz adaletli olun. Elenmeyi kim hakediyordu? Köşe kırlenti gibi oturan Tolga mı yoksa mücadeleyi bırakmayan Merve mi?
Kız tek tük sayı kaçırıyor, genellikle hep kazanıyor...
Ne reyting falan arkadaşlar. Az biraz adaletli olun. Elenmeyi kim hakediyordu? Köşe kırlenti gibi oturan Tolga mı yoksa mücadeleyi bırakmayan Merve mi?
Bunların genlerde var sinsilik.Benlik bir durum yok özür dilerim valla daha yeni ufukcan aydin mervenin kardeşi herkese ablam elendi yazmis sonra saka yaptim tam gaz devam yazmis pis çocuk ya :'(
Herkes niye şaşırdı bu kadar onu anlamadım adam oyun oynamıyo durup ne yapcak orda seyirci atmmaış sm basit bu kadar bu kız o kadar kazandı gitseydi yazık olurdu cidden
Merve yarışlarda çok çok iyi seyirci ona göre oy kullanmış olamaz mı?Ünlülerle zaten bu kadroyla yarışıyorduk.Tolga kaç oyundur yok son ouyun hariç yendik son oyundada başa baştı.Yiğit'in saçmalığı malubiyete götürdü.,İki bağırdı diye sakatlanırmı insan..mad:
En çok üzüldüğüm olay Serenay'ın merve'den düşük olmasıydı Acun bunuda yutturdun yaa bize.![]()
Geçen hafta tolga mi seranay mi elenmeyi hakketti biraz adaletli ol))) bu iş reyting işi bir bölüm 2milyon dolar acun şansa bırakır mi yatan bir adamı tutar mi üstüne haftalık tolgaya para bayılıyor)))Ne reyting falan arkadaşlar. Az biraz adaletli olun. Elenmeyi kim hakediyordu? Köşe kırlenti gibi oturan Tolga mı yoksa mücadeleyi bırakmayan Merve mi?
Tolga kaç oyundur köşe kırlenti gibi oturup sinir bozuyor. Bunu gören millet oy yollamamış olabilir.Takıldığımız nokta Serenay'ı geçen Tolga'nın Merve'ye geçilmesi yoksa Merve'nin yarışlarına bir şey diyen yok.
Merve yarışlarda çok çok iyi seyirci ona göre oy kullanmış olamaz mı?![]()
Ya ne bilim buseneki sms cidden şaşırtıyo Tolga ilk başlarda oyunlarda fena değildi sonradan bozuldu tamamenO zaman Ahmet neden hep Tolga'dan düşüktü bu kadar iyiye veren bir halkımız vardıda.![]()
Yani acun hile yapmaz 300 çalışanı var biraz parmaklarını yormustur artıkın))))§ahidi beyoglu noteri öyle deme ama
İşte @ABAY_06'nın dediği gibi uzun süren oylama dengeleri değiştirmiş demek ki baya.Ahmet'i niye göz ardı ettiler peki bu seyirciler yada zamanında Sero'yu neden 1. yaptılar.![]()
Niye şasırmayalım abi adam haftanın 1.si Serenay'ı eledi şimdi sonlarda gezen Merve'ye elendi sence şaşılmayacak bir durum mu bu ?Herkes niye şaşırdı bu kadar onu anlamadım adam oyun oynamıyo durup ne yapcak orda seyirci atmmaış sm basit bu kadar bu kız o kadar kazandı gitseydi yazık olurdu cidden