Yok önceden Osmana bakmayıp sonradan Osman'a yamanma çalişmalrini beğenmiyorumNiye ya nişanlı diye mi?![]()
Yok önceden Osmana bakmayıp sonradan Osman'a yamanma çalişmalrini beğenmiyorumNiye ya nişanlı diye mi?![]()
Songül orda 18 yaşlarında bir kızı canlandırıyor,insanlar o yaşlarında hata yapabiliyorlar.Yok önceden Osmana bakmayıp sonradan Osman'a yamanma çalişmalrini beğenmiyorum![]()
Yeni fark etmiş olamazsınızBi gereksiz de Bülent![]()
Seyis'in numarası Songül'ün numarasını almakmişSeyis'de boş adam bir numarasını göremedik.![]()
Yeni fark etmiş olamazsınızDizinin ilk 5 bölümünden sonra gereksizdi
Hep gereksizdi hiç girmemesi lazımdı diziye
Seyis'in numarası Songül'ün numarasını almakmiş![]()
Avukat tipsizin teki olmasa daha iyi olurdu ama zamanında düzgün oyuncu seçemiyorlar işteSeyis ve İlknur yakışır aslında.![]()
Ama bize öyle hata yapmiş gibi göstermiyorlarSongül orda 18 yaşlarında bir kızı canlandırıyor,insanlar o yaşlarında hata yapabiliyorlar.![]()
Seyis'i de sevmedim ben.Orhan'ın eski yavuklusu nerde bu aralardaYeni fark etmiş olamazsınızDizinin ilk 5 bölümünden sonra gereksizdi
Hep gereksizdi hiç girmemesi lazımdı diziye
Seyis'in numarası Songül'ün numarasını almakmiş![]()
Pişmanlığını görebiliriz ailesine anlatacaktır bunu zamanla çünkü aileler biliyor ve yüzük taktılar.Ama bize öyle hata yapmiş gibi göstermiyorlar![]()
Yılanın kapatması olmadı mı? O kızda da iş cıkmadıSeyis'i de sevmedim ben.Orhan'ın eski yavuklusu nerde bu aralarda![]()
Bence de olmasınGüzel bir bölüm. Karadayı izlemenin verdiği keyif de bir başka ya.Çok seviyorum diziyi.
Mahir ile Feride'm sonunda birleştirecekler yollarını.
Songül çok tatlı ama.![]()
Bu kadar tatlı olmasın.
@Forumdash
Çok seviyorum ya.Yılanın kapatması olmadı mı? O kızda da iş cıkmadı
Bence de olmasınSonra kızı çok seviyorsunuz
![]()