Hazem
Favori Üye
Neyse sağlık olsun gelecek ay veririm sana.Hayır hiç seçilmedim
Maskeli'ye ver sen ABAY nasil olsa cok oy aldi.ABAY_06 ile Maskeli Fedai arasında kaldım oyumu sonra atarım
Dalga geçmeMaskeli'ye ver sen ABAY nasil olsa cok oy aldi.
Maskeli Fedai nin hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmiyor agaMaskeli'ye ver sen ABAY nasil olsa cok oy aldi.
Canın kimi istiyosa ona at aganeyse hadi sana atalım @ABAY_06 aga maskeli fedai ye attım baskı altına aldı beni
sana atacaktım baskı altına aldı aga neyse ha sen ha o ikinizden biri seçilsin de farketmez benim içinCanın kimi istiyosa ona at aga
Zaten kazanmıyorum hem baskı altına falan almadımneyse hadi sana atalım @ABAY_06 aga maskeli fedai ye attım baskı altına aldı beni
şaka yapıyorum aga kızmaZaten kazanmıyorum hem baskı altına falan almadım
At ağa sorun olmaz canın saolsun versende vermesendesana atacaktım baskı altına aldı aga neyse ha sen ha o ikinizden biri seçilsin de farketmez benim için
ki kızamazsında zaten hem oy atalım hem azar işitelim ne güzel istanbul bee ohhh
oyumu ABAY_06 olarak değiştiricem kaç kez dedim şu smileyle bana cevap verme sevmiyorum diye anlamıyor anlamıyor hiçbişeyi anlamadığı gibi bunu da anlamıyor
Abaya ver oyunu 😡oyumu ABAY_06 olarak değiştiricem kaç kez dedim şu smileyle bana cevap verme sevmiyorum diye anlamıyor anlamıyor hiçbişeyi anlamadığı gibi bunu da anlamıyor
şakadan anla biraz aga oy değiştirilmezAbaya ver oyunu 😡