amin abigerçek hayatta da öldü allah rahmet etsin
Ölmüş mü hadi yagerçek hayatta da öldü allah rahmet etsin
heyt beSen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk.![]()
Hüsrev Ağa'nın konseyde güzel vecizeleri vardı,Mehmet Karahanlı'ya hiç biat etmezdi.heyt beağızdan çıkan her bir cümle ayrı ayrı efsane olur yazana helal olsun
aynen ama sonu kötü olduHüsrev Ağa'nın konseyde güzel vecizeleri vardı,Mehmet Karahanlı'ya hiç biat etmezdi.![]()
Testere necmi'ye "tozum kadar beyazsın necmi" diyerek ayar da vermişti.Argo bir tabir var o kadar da...aklı adamdı.aynen ama sonu kötü oldukızı nazo güzeldi
![]()
pala ve ekibinin vadiye girişine vesile olan karakterdir aynı zamandaTestere necmi'ye "tozum kadar beyazsın necmi" diyerek ayar da vermişti.Argo bir tabir var o kadar da...aklı adamdı.![]()
Erdal Nazoya tecavüzde etmişti.pala ve ekibinin vadiye girişine vesile olan karakterdir aynı zamandaabuzer kömürcünün patronu
abuzerin oğlu erdal hüsrev ağanın kızı nazo ya göz dikmişti
![]()
nereye bakıyon lan it![]()
erdaldan her türlü pislik beklenir adamın tipe baksanaErdal Nazoya tecavüzde etmişti.
Erdalla babası ayrı bir alemdi ya eski Vadideki adamlar bir başkaydı unutulmazerdaldan her türlü pislik beklenir adamın tipe baksana![]()
aynen aga yani en az görüneni figuran diyebileceğimiz adam bile efsaneydi böyle bişey yokUnutulmaz sahnelerden biri daha
Erdalla babası ayrı bir alemdi ya eski Vadideki adamlar bir başkaydı unutulmaz![]()
Adam süper oynuyodu burnunu ne güzel karıştırıyodu öyleaynen aga yani en az görüneni figuran diyebileceğimiz adam bile efsaneydi böyle bişey yokiplikçi nedim in paraciklarim deyişi bile unutulmaz
çakır polat iplikçinin mekanı basarlar iplikçi masanın altına saklanmıştırçakır; iplikçi burda paraları unutmuş deyince hemen çıkmıştı
abuzerin replikleri harbi efsane ama izlemek isteyenlere erdal ve abuzerin tüm sahneleri youtube da var ikisinin beraber olduklarımercimeği fırına verdin mi lan it
aga tipe bak@ABAY_06 gece gece kendime geldim ya
![]()
![]()
@sürgünüm
aga 10 dakkadır aralıksız gülüyorum vay arkadaşAdam süper oynuyodu burnunu ne güzel karıştırıyodu öyle![]()
ulan aga ya niye paylaştın şimdi bunu
Ne söylüyo dem ağa Narıda güzel parçalıyo pıçağıda şekilulan aga ya niye paylaştın şimdi bunuben bunu izleyince 1 hafta ağzımdan düşmüyo takıldı yine bak
![]()