Hüsrev Ağa'nın Ölümü-Efsaneden..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk tv tarihinin görmüş olduğu en süper dizi Kurtlar Vadisi
ve en mükemmel bölümler
işte o efsaneoğlu efsane bölümlerden unutulmaz bir sahne
izleyelim

Testere necmi'ye "tozum kadar beyazsın necmi" diyerek ayar da vermişti.Argo bir tabir var o kadar da...aklı adamdı.:)
pala ve ekibinin vadiye girişine vesile olan karakterdir aynı zamanda :D abuzer kömürcünün patronu :d abuzerin oğlu erdal hüsrev ağanın kızı nazo ya göz dikmişti :kiki:

0.jpg

nereye bakıyon lan it :D

Unutulmaz sahnelerden biri daha

Erdalla babası ayrı bir alemdi ya eski Vadideki adamlar bir başkaydı unutulmaz :D
aynen aga yani en az görüneni figuran diyebileceğimiz adam bile efsaneydi böyle bişey yok :d iplikçi nedim in paraciklarim deyişi bile unutulmaz :D
çakır polat iplikçinin mekanı basarlar iplikçi masanın altına saklanmıştır :D çakır; iplikçi burda paraları unutmuş deyince hemen çıkmıştı :D

abuzerin replikleri harbi efsane ama izlemek isteyenlere erdal ve abuzerin tüm sahneleri youtube da var ikisinin beraber oldukları :D mercimeği fırına verdin mi lan it :D

aga tipe bak :F:F @ABAY_06 gece gece kendime geldim ya :F
dsc00088.jpg

391644_477663885591169_1455526915_n.jpg

:F:F @sürgünüm

aynen aga yani en az görüneni figuran diyebileceğimiz adam bile efsaneydi böyle bişey yok :D iplikçi nedim in paraciklarim deyişi bile unutulmaz :D
çakır polat iplikçinin mekanı basarlar iplikçi masanın altına saklanmıştır :D çakır; iplikçi burda paraları unutmuş deyince hemen çıkmıştı :D

abuzerin replikleri harbi efsane ama izlemek isteyenlere erdal ve abuzerin tüm sahneleri youtube da var ikisinin beraber oldukları :D mercimeği fırına verdin mi lan it :D

aga tipe bak :F:F @ABAY_06 gece gece kendime geldim ya :F
dsc00088.jpg

391644_477663885591169_1455526915_n.jpg

:F:F @sürgünüm
Adam süper oynuyodu burnunu ne güzel karıştırıyodu öyle :F

-Ben geldim baba.
-Niye geldin lan it git çay koy :D

'' Baba sen ölünce ben napıcam ? '
'' Napacan Lan itlik ! ''

lan müthiş bişey bu :F

Adam süper oynuyodu burnunu ne güzel karıştırıyodu öyle :F
aga 10 dakkadır aralıksız gülüyorum vay arkadaş :d bu karakterin sinema filmini yapsınlar valla recepi mecepi ezmezse bende bişey bilmiyorum 10 milyon gişe yapar :F