izlemeden sallama agaMemati dünden razı![]()
aynen bulutun oyunuydu sonra gamze bulutu arıyo bu adam manyak hayatta yapamamBulut'un oyunuydu gerçi bu. Sonradan bağlandılar tabi. Memati ile Gamze'nin hikâyesi hüsranla bitti ama yine de mükemmeldi.![]()
Ortak bunlar, huyunu suyunu biliyor. Sonrasında neler yaşanmıştı neler. Memati, Bulut'un böğrüne bıçak saplamıştı yanlış hatırlamıyorsam.aynen bulutun oyunuydu sonra gamze bulutu arıyo bu adam manyak hayatta yapamam
bulut; seni beğendi mi
gamze; beğendi
o zaman ya mematininsin yada toprağın![]()
Bu sahneyi hatırlıyorum.Ben Mematinin bu kızla konuşmayacağını düşünüyordum ama gitti konuştu ve sonradan da aşık oldularaga süper ya 8 dk uzun diye bakmayın mutlaka izleyin on numara ulan mematiher repliği efsane adamın
Gamze; ben mesleğini bırak dersem sen ne dersin
Memati; çok denedim bırakmayı da nüfus kalabalık ölüm az naparsın mecbur ölene kadar devam. korkma eve iş getirmem
hahaha
izlemeden sallama aga![]()
evet aga bu acıyı unutma demişti memati başOrtak bunlar, huyunu suyunu biliyor. Sonrasında neler yaşanmıştı neler. Memati, Bulut'un böğrüne bıçak saplamıştı yanlış hatırlamıyorsam.![]()
Bulut sonradan iyi olmuştu ama sonu hüsran, öldü.evet aga bu acıyı unutma demişti memati baş![]()
Bir de sesi var, o müthiş. Dağı taşı inletiyor. Çakala göz açtırmıyor.
hastayım o sese benBir de sesi var, o müthiş. Dağı taşı inletiyor. Çakala göz açtırmıyor.![]()
Geçmişten günümüze Kurtlar aslında biz Türklere hep öncü olmuştur, yol göstermiştir. Eski zamanlarda bile bu var.hastayım o sese ben![]()
tarihçi adama mı söylüyon bunu aga sana kurttan türeme destanlarını hepsini sayarım burda ona göreGeçmişten günümüze Kurtlar aslında biz Türklere hep öncü olmuştur, yol göstermiştir. Eski zamanlarda bile bu var.![]()
"Hayvan" demeseydin iyiydi. "Önemli bir yol gösterici" desek yeterli olur.tarihçi adama mı söylüyon bunu aga sana kurttan türeme destanlarını hepsini sayarım burda ona göreTürkler için kurt her zaman en önemli hayvan olmuştur.
![]()
Göktürk bayrağı
aga hayvan dicem tabi insan mı diyim"Hayvan" demeseydin iyiydi. "Önemli bir yol gösterici" desek yeterli olur.
Ben de severim tarihi, tarih candır. Kimisi sıkılır ama ben severim. Hun İmparatorluğu vardı mesela, Göktürk vardı, var da var yani. Kürşad ve 40 Yiğit Türk. Neler neler vardı. Tarihi bakımından mükemmel bir ırka mensubuz.