sen çok sevinçli gözüküyorsunDe get totoş![]()
anladımAbay'ın bahsettiği tüyo.![]()
De get totoş![]()
sen çok sevinçli gözüküyorsun
anladımbu arada sağol
Yastayım şu an Gökhan falan düşünecek halim yok hazmetmem lazım önce bu durumu.Ama onların yaptığıda doğru değildi )
Neyse Gökhanı desteliyoruz
Tüyo bulursan hemen paylaş unutma aman![]()
Gökhana yüklensen ne olur adam süper yarışıyor her oyun turbonuzu dağıtıp duruyorBiz gönderdik yani giden gitti.
Neyse arkadaşlar Akın gitti fazla yüklenmeyelim acısını sonra çıkarırız Gökhan'a yüklenelim artık @Harunnn60 @Maskeli Fedai .
Niçin.![]()
1 haftaya geçer aga sıcağı sıcağına böyle oluyorYastayım şu an Gökhan falan düşünecek halim yok hazmetmem lazım önce bu durumu.![]()
Ağlimmi ?sen çok sevinçli gözüküyorsun
anladımbu arada sağol
resim yükledim ya ona teşekkür ettin o yüzdenBiz gönderdik yani giden gitti.
Neyse arkadaşlar Akın gitti fazla yüklenmeyelim acısını sonra çıkarırız Gökhan'a yüklenelim artık @Harunnn60 @Maskeli Fedai .
Niçin.![]()
Final Turabi Gökhan finali olacak demedi demeHayIrlIsI sIrada turabi var @Maskeli Fedai
abi kız 80 gün kaldı adada çok bileAcın acımızdır @Bully en iyi ben anlarım. Mügem giderken de kötü olmuştum. Gönüllülerden gitti giden.![]()
abi kız 80 gün kaldı adada çok bile![]()
orada haklısın ama işte herşey acunun elindeSahra ve Merve gibilerin hala orada olduğunu düşünürsek içi temiz Mügem az bile kaldı.![]()
Teşekkür ederim.Acın acımızdır @Bully en iyi ben anlarım. Mügem giderken de kötü olmuştum. Gönüllülerden gitti giden.![]()
1 hafta sonra atlatırsın , duyguda 1 hafta sonra filan atlattımTeşekkür ederim.Atlatacaz hayırlısıyla kısa sürede.
![]()
ÜzülmeTeşekkür ederim.Atlatacaz hayırlısıyla kısa sürede.
![]()
Elimde değil aga şu an boşluğa düşmüş gibiyim Survivor'ın anlamı kalmadı gibi sanki.Üzülme![]()
Turabi varElimde değil aga şu an boşluğa düşmüş gibiyim Survivor'ın anlamı kalmadı gibi sanki.![]()