Show Mihrap Yerinde - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acayip sıkıcı bir dizi. Gün geçmiyor ki birbirinden berbat diziler ekrana gelmesin. Sanki kötü diziye birileri ödül veriyor ))))

Başını kaçırmıştım Deniz Yıldızı izlediğim için tekrarını da izledim beğendim ben de Pazartesi'm boş zaten izlerim. :)

Bi şey sorcam ilk bölümü tam izleyemedim, Mihrap o adamla karşılaştı mı bölümün sonunda? :)

Cumartesi 23.15'de varmış, çok iyi oldu tam bana uygun gün ve saat. :D

Çok hızlı olaylar gelişmiş. :(

Bu arada Zafer'in konuşmasını pek beğenmedim aslında, çok yapmacık. :(
İntikam'da da sevmezdim. :A Proje tasarım İlyas İlbey'inmiş Yasemin Yalçın'ın eşi jenerikte gördüm. :D

Cumartesi 23.15'de varmış, çok iyi oldu tam bana uygun gün ve saat. :D

Çok hızlı olaylar gelişmiş. :(

Bu arada Zafer'in konuşmasını pek beğenmedim aslında, çok yapmacık. :(
İyi güzel bir saat. Dizinin kalıcı olmasını isterim Yasemin Yalçın'ı bu role çok yakıştırdım. :)

İntikam'da da sevmezdim. :A Proje tasarım İlyas İlbey'inmiş Yasemin Yalçın'ın eşi jenerikte gördüm. :D
😱 Eşi olduğunu biliyorum ama, Yasemince'de ikisinin çöplük skecleri güzel oluyordu. :D

İyi güzel bir saat. Dizinin kalıcı olmasını isterim Yasemin Yalçın'ı bu role çok yakıştırdım. :)
Umarım, çocukluğum onun programlarıyla geçti "İnce İnce Yasemince". :)

Melis'im de çok iyi canlandırıyor rolünü ama. :A

Tam olmasa da bölümün büyük çoğunluğunu izledim.

Başlarda sıksa hiç güldürmese de dayandım reklam arasından sonra gayet güzelleşti dizi, karakterleri tanımaya başladım yavaş yavaş. Güldürdüğü sahneler oldu özellikle kuyumcu çok iyiydi. :D

Kadir Çöpdemir, rolü için biçilmiş kaftan. :) :) Mihrap karakterinin kardeşiyle sahneleri biraz abartılıydı çok bağırarak konuşuyor o yönden biraz itici ama çok iyi bir anne figürü; çok mutsuzken bile kızı gelince onu güldürmeyi başardı.. :)

Genel olarak ortalama bir dizi denk geldikçe bakacağım türden.

Tam olmasa da bölümün büyük çoğunluğunu izledim.

Başlarda sıksa hiç güldürmese de dayandım reklam arasından sonra gayet güzelleşti dizi, karakterleri tanımaya başladım yavaş yavaş. Güldürdüğü sahneler oldu özellikle kuyumcu çok iyiydi. :D

Kadir Çöpdemir, rolü için biçilmiş kaftan. :) :) Mihrap karakterinin kardeşiyle sahneleri biraz abartılıydı çok bağırarak konuşuyor o yönden biraz itici ama çok iyi bir anne figürü; çok mutsuzken bile kızı gelince onu güldürmeyi başardı.. :)

Genel olarak ortalama bir dizi denk geldikçe bakacağım türden.
Kendisi de diyordu zaten bana niye hep sahtekar rolleri geliyor diye. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,233
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs