Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fragmanın youtube linkini filan atacak varmı yada başka siteden‚acunn.com daki videolar açılmıyor bende.

İzledim az önce çok abartmışsınız ikiside birşey yapmıyor merak etmeyin.Acun heyecanlandırmak için fragmanları hep böyle yapıyor.

Fragmani izledim o erkek fatma [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] pis çiyan içim çok rahat diyo Allah im ya şaka gibi sadece bir an önce defolup gitmesini istiyorum o adadan. Buraya geldiği zaman nefret mesajlarini görünce gülmekten ölünce içim bir nebze soğuyacak. Ayrıca kavga olmayacak arkadaşlar temas olmaz sahra arada zaten. Serenay`ımın roportajını izledim canim benim melek ya dediklerine %1000 katiliyorum bende ayni şeyleri dusunuyorum daha İstanbul da değil ama twitterdatwitterda iyi olduğuna dair haber veriyor herkese çok mutluyum 🙂 dizi haberlerini yakinda alicaz inşallah.. [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] Cumartesi izlicem bakalim neler olacak sadece Serenay hakkında ne diyecekler merak ediyorum ha bide [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] i Twitter da TT yapicaz :-D

Kesmeli zaten böyle bir şeyin affı yok bence...
Gökhan'ın Ahmet'i korumak için Serenay'ı doldurduğuna yada Gökhan'ın Ahmet'in gitmesini engellemek için Merve ile konuştuğuna bir şey denmiyor bu mantıklı oluyor ama Merve'nin söylememesi mantıksız oluyor.Değişik.:D
ne biliyim gökhana laf atıyorsunuz da o yüzden diyorum adamıma laf atmayın :D

İyidir ya aga yaşıyoruz işte fragmanı gördünmü 😱
gördüm aga akınla turabi baya kapışıyor gibi ama beklediğimiz kadar büyük bir olay olmayabilir bence fragmanda abartılıyor olabilir biraz ama isterim turabi akına vursun ve diskalifiye olsun :D

gördüm aga akınla turabi baya kapışıyor gibi ama beklediğimiz kadar büyük bir olay olmayabilir bence fragmanda abartılıyor olabilir biraz ama isterim turabi akına vursun ve diskalifiye olsun :D
Banada öyle geliyo aga fragmanda göründüğü gibi olmaz yani sadece bağırıp çağırmışlardır keşke elense :Z:A

Gökhan umarım diskalifiye olur bencede Akın oradan geçip gidecek fiziksel temas olmayacak.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...