Bildirimlere bakmıyormuydun?Oha 138 bildirim olmuş
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Bildirimlere bakmıyormuydun?Oha 138 bildirim olmuş
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Yok lan. Gerçekler, Sencer ve Özel Tim müzikleri iğrenç.@XanTier bu müziğe mi diyodun sen neyi var lan gayet güzel![]()
hepinize iyi geceler arkadaşlar
Size de iyi geceler Allah rahatlık versin.Herkese iyi geceler![]()
yok aga bu müzik güzel yaYok lan. Gerçekler, Sencer ve Özel Tim müzikleri iğrenç.
Tapatalk
Yok ya tapatalktan girdiğim için bildiri sayısını görmedim ama telefonun üst kısmından gelen mesajınızı beğendi alıntı yaptı falan bunlara bakıyordumBildirimlere bakmıyormuydun?
Genelde beğenilerimize cevap vermiyorsun daYok ya tapatalktan girdiğim için bildiri sayısını görmedim ama telefonun üst kısmından gelen mesajınızı beğendi alıntı yaptı falan bunlara bakıyordum
aga sen mesaj yaz hiç durmadan girersin3000'ler kulübüne bizim konuda girmeden yatmam sohbet konusu açın hadi![]()
Uzun zamandır görünmüyordu. Düşük bir ihtimal ama olabilir diye düşünüyorum benaga sen mesaj yaz hiç durmadan girersinsence metenin annesi ihtiyarlara girecek yeni kadın olabilir mi (meryem hanım)
neyse aga bunu erken söyleseydin 3000 yapardık çok rahat geç oldu ben çıkıyorumUzun zamandır görünmüyordu. Düşük bir ihtimal ama olabilir diye düşünüyorum ben![]()
Sana da iyi geceler.Dükkanı en son ben kapatacağım.neyse aga bunu erken söyleseydin 3000 yapardık çok rahat geç oldu ben çıkıyorum
herkese iyi geceler arkadaşlar
İyi geceler aganeyse aga bunu erken söyleseydin 3000 yapardık çok rahat geç oldu ben çıkıyorum
herkese iyi geceler arkadaşlar
Hadi ben de çıkayım sen kapat tükanı iyi gecelerSana da iyi geceler.Dükkanı en son ben kapatacağım.
Son mesajlar bugün çok konu kaptırdık zaten canım sıkkınDükkan kaçta kapnıyor @sürgünüm![]()
Sabah erken gel konular kapışılmadanAbdülhey ihaleyi alırSarp bu ihaleden basına bela alır
Son mesajlar bugün çok konu kaptırdık zaten canım sıkkın![]()