NBC'nin 2014-2015 Sezonu Takvimi Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399829045.jpg

Amerika'da bu hafta ulusal kanalların gelecek sezon takvimlerini duyurma haftası! Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta kanallar arka arkaya yeni başlatacakları dizileri ve eski dizilerinin durumlarını duyurmuşlardı.

İlk haber NBC'den geldi. NBC yaptığı açıklamayla yeni sezon dizilerini duyurdu ve sezonun başlangıç programını da duyurdu.

Bu arada programla birlikte durumu belirsiz Parenthood'un final sezonu için onay aldığı ve Parks and Recreation'un da gelecek sezonunun final sezonu olduğu duyuruldu.

Kanalın yeni dizileri için:

2014-2015 NBC Yeni Komedi Dizileri

2014-2015 NBC Yeni Drama Dizileri

Not: Her iki konu da gelen son bilgiler ışığında bu gece güncellenecektir.

İşte kanalın 2014-2015 sezonu yayın akışı:

Pazartesi

08.00 - 10.00 | The Voice
10.00 - 11.00 | The Blacklist (17 Kasım'dan itibaren yerine yeni drama State of Affairs)

Salı

08.00 - 09.00 | The Voice
09.00 - 09.30 | Marry Me (Yeni Komedi)
09.30 - 10.00 | About A Boy
10.00 - 11.00 | Chicago Fire

Çarşamba

08.00 - 09.00 | The Mysteries of Laura (Yeni Drama)
09.00 - 10.00 | Law & Order: SVU
10.00 - 11.00 | Chicago P.D.

Perşembe

08.00 - 09.00 | The Biggest Loser
09.00 - 09.30 | Bad Judge (Yeni Komedi) (5 Şubat'tan itibaren The Blacklist buraya taşınacak)
09.30 - 10.00 | A to Z (Yeni Komedi)
10.00 - 11.00 | Parenthood (Final Sezonu)

Cuma

08.00 - 09.00 | Dateline NBC
09.00 - 10.00 | Grimm
10.00 - 11.00 | Constantine (Yeni Drama)

Cumartesi

Program tekrarları

Pazar

Futbol yayınları

Diğer programların durumuyla ilgili bilgiler birazdan...

The Blacklist gün değiştirmesin yahu??? Pazartesi (benim izlediğimgün salı) çok iyi oluyordu :( NBC :bağır: tü kaka diyorum sana:bağır:

The Blacklist gün değiştirmesin yahu??? Pazartesi (benim izlediğimgün salı) çok iyi oluyordu :( NBC :bağır: tü kaka diyorum sana:bağır:
Gün değiştireceği kesindi. O kadar yüksek reytingli diziyi zaten sorunlu olmayan yerde tutmazdı. :)

Kanalın en zayıf olan yerine Perşembe'ye almışlar. Burada büyük ihtimal Grey's Anatomy ile ve CBS'in komedileriyle karşı karşıya gelecek. İşi gerçekten zor ama NBC'de bunu başarabilecek tek dizi belki de Blacklist. :)

şu ortalığı cia ajanlarının cirit attığı dizilerle dolduran kanal bu? hatırladım :)

Gün değiştireceği kesindi. O kadar yüksek reytingli diziyi zaten sorunlu olmayan yerde tutmazdı. :)

Kanalın en zayıf olan yerine Perşembe'ye almışlar. Burada büyük ihtimal Grey's Anatomy ile ve CBS'in komedileriyle karşı karşıya gelecek. İşi gerçekten zor ama NBC'de bunu başarabilecek tek dizi belki de Blacklist. :)
The Voice'u atsın kenara köşeye hatta The Voice Kids yapsınlar:F Blacklistimi harcayacaklar diye korkuyorum ama reytingi düşssede hikayesinden ödün vermezler umarım:)

şu ortalığı cia ajanlarının cirit attığı dizilerle dolduran kanal bu? hatırladım :)
Blacklist hariç :X O çok başka bir dizi.Diziyi bıraktiğini biliyorum:( Sezon finali geldi son 3 bölümü izleyeyim ona göre seni pohpolayacam :F

The Voice'u atsın kenara köşeye hatta The Voice Kids yapsınlar:F Blacklistimi harcayacaklar diye korkuyorum ama reytingi düşssede hikayesinden ödün vermezler umarım:)

Blacklist hariç :X O çok başka bir dizi.Diziyi bıraktiğini biliyorum:( Sezon finali geldi son 3 bölümü izleyeyim ona göre seni pohpolayacam :F
Blacklist bence Amerika'daki 137 sezon süren polisiye diziler kervanına eklenir hiç merak etme. :D Hatta Blacklist: Miami, Blacklist: New York gibi spin-offlarının daha çıkmadığına şaşırmak lazım. :D

onun kaçıncı bölümünde kaldığımı bile unutum :) dur bir konuya bakayım orda belki yorum yapmışımdır ordan çıkarabilirim :)

destere kalitedne ne anlar ona bacak olsun yeter :F
orphan bacak olmalı tatianaya ait olmalı :)

Son düzenleme: