kuşlar söyler bana adım geçen mesajları etiketlemene gerek yokyatutarsa'yı etiketlemeyi unutmuşum.![]()
9. sınıftakini kast etmiyorsun inşallahkuşlar söyler bana adım geçen mesajları etiketlemene gerek yokçok severdim organik kimya konusunu bir kere okusam hatırlarım herhalde
![]()
kuşlar söyler bana adım geçen mesajları etiketlemene gerek yokçok severdim organik kimya konusunu bir kere okusam hatırlarım herhalde
![]()
😳 10. sınıfta olduğuma göre başka bir seçenek kalmıyor herhalde9. sınıftakini kast etmiyorsun inşallah![]()
işin içine gazlar gelene kadar çok iyiydi ama kimyayla arama mesafe koydum artıkBu yılki kimya konuları çok güzel ama organik kimya benden uzak olsun.![]()
😳 10. sınıfta olduğuma göre başka bir seçenek kalmıyor herhalde
işin içine gazlar gelene kadar çok iyiydi ama kimyayla arama mesafe koydum artık![]()
pevenerete güzel de ondan öncekilerde formüller hep birbirine benziyor o yüzden kötü bu durumGazlar zaten bu yılın en önemli konusu.Ve bence kolay sayılır.
Pevenerete yani.
![]()
12. sınıftaki ile 9. sınıftaki pek benzerlik göstermiyor da, ondan dedim. 12. sınıftaki 9'dakinin 5-10 katı uzunlukta😳 10. sınıfta olduğuma göre başka bir seçenek kalmıyor herhalde
işin içine gazlar gelene kadar çok iyiydi ama kimyayla arama mesafe koydum artık![]()
Olsun yapabileceğime eminim yine de12. sınıftaki ile 9. sınıftaki pek benzerlik göstermiyor da, ondan dedim. 12. sınıftaki 9'dakinin 5-10 katı uzunlukta![]()
pevenerete güzel de ondan öncekilerde formüller hep birbirine benziyor o yüzden kötü bu durum![]()
pvnrt'den öncesi işteHangisi? İlk ünitedeki formüller mi? O ünite çok salakçaydı.Ama 2 formülü bilince diğerleri çıkıyordu.
![]()
pvnrt'den öncesi iştegazların hızlarının karşılaştırılması hacim basınç, mol sayısı basınç ilişkisi falan onlar
ideal gaz denkleminden sonrası güzel ama
![]()
çok geldi benim gözüme.Pek formül yoktu ki, orada da azdı.Basit ya onlar.
Gerçi böyle diyorum da yazılılarım hepsi berbat.
Hayırlısı.
![]()
çok geldi benim gözüme.berbat derken ne kadar berbat? aynen hayırlısı
![]()