kuşlar söyler bana adım geçen mesajları etiketlemene gerek yok çok severdim organik kimya konusunu bir kere okusam hatırlarım herhaldeyatutarsa'yı etiketlemeyi unutmuşum.
9. sınıftakini kast etmiyorsun inşallahkuşlar söyler bana adım geçen mesajları etiketlemene gerek yok çok severdim organik kimya konusunu bir kere okusam hatırlarım herhalde
kuşlar söyler bana adım geçen mesajları etiketlemene gerek yok çok severdim organik kimya konusunu bir kere okusam hatırlarım herhalde
😳 10. sınıfta olduğuma göre başka bir seçenek kalmıyor herhalde9. sınıftakini kast etmiyorsun inşallah
işin içine gazlar gelene kadar çok iyiydi ama kimyayla arama mesafe koydum artıkBu yılki kimya konuları çok güzel ama organik kimya benden uzak olsun.
😳 10. sınıfta olduğuma göre başka bir seçenek kalmıyor herhalde
işin içine gazlar gelene kadar çok iyiydi ama kimyayla arama mesafe koydum artık
pevenerete güzel de ondan öncekilerde formüller hep birbirine benziyor o yüzden kötü bu durumGazlar zaten bu yılın en önemli konusu. Ve bence kolay sayılır. Pevenerete yani.
12. sınıftaki ile 9. sınıftaki pek benzerlik göstermiyor da, ondan dedim. 12. sınıftaki 9'dakinin 5-10 katı uzunlukta😳 10. sınıfta olduğuma göre başka bir seçenek kalmıyor herhalde
işin içine gazlar gelene kadar çok iyiydi ama kimyayla arama mesafe koydum artık
Olsun yapabileceğime eminim yine de (davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş )12. sınıftaki ile 9. sınıftaki pek benzerlik göstermiyor da, ondan dedim. 12. sınıftaki 9'dakinin 5-10 katı uzunlukta
pevenerete güzel de ondan öncekilerde formüller hep birbirine benziyor o yüzden kötü bu durum
pvnrt'den öncesi işte gazların hızlarının karşılaştırılması hacim basınç, mol sayısı basınç ilişkisi falan onlar ideal gaz denkleminden sonrası güzel amaHangisi? İlk ünitedeki formüller mi? O ünite çok salakçaydı. Ama 2 formülü bilince diğerleri çıkıyordu.
pvnrt'den öncesi işte gazların hızlarının karşılaştırılması hacim basınç, mol sayısı basınç ilişkisi falan onlar ideal gaz denkleminden sonrası güzel ama
çok geldi benim gözüme. berbat derken ne kadar berbat? aynen hayırlısıPek formül yoktu ki, orada da azdı. Basit ya onlar. Gerçi böyle diyorum da yazılılarım hepsi berbat. Hayırlısı.
çok geldi benim gözüme. berbat derken ne kadar berbat? aynen hayırlısı