Tüm dertleri çeken Elif,azarı yiyen ElifHay bu aile Elif'e niye yükleniyor simdi![]()
O melun kiz kardesi de hemen firsat kolladi..Tüm dertleri çeken Elif,azarı yiyen Elif
Bilmiyor. tores gol attı.Ya arkadaslar ben anlamadim simdi Tayyar Metin'in Fatih oldugunu biliyor mu?
Nasil bilmiyor? Son sahnede Fatih'in anasinin yanina gitti iste? Fatih nerede dedi?Bilmiyor. tores gol attı.
Chelsea 'nin golünü izliyordum valla,yarın tekrardan bölümü izleyeceğimNasil bilmiyor? Son sahnede Fatih'in anasinin yanina gitti iste? Fatih nerede dedi?
Şimdi;
Fatih'i Ömer'in abisinin yattığı hastanede gördük. Balıkçı teknesi bulmuş.
Tayyar oğlunun Fatih olduğunu biliyormuş. Ama neden birbirlerinden sakladıklarını çözemedim.
reyiz sen benim kafami allak bullak ediyorsun ya ben hala Tayyar'in Fatih'i bildiginde kaldim iyi miBir dakika, ben Nilüfer'in Fatih tarafından kurtlarılacağını söylememiş miydim
https://fav10.net/forum/threads/kara-para-aşk-atv-dizi-yorumları.215423/page-18#post-1781515
İyi ki Metin'in Fatih olduğunu öğrendiniz. Herkes Fatih yazmaya başladı.![]()
Annesi, Fatih'e her şeyi anlatmış. Tayyar'ın, Fatih'ten haberi var. Böyle karışık durumlar söz konusu. Sonuç olarak her iki taraf biliyor ama her iki tarafta birbirinin bildiğini bilmiyor. Öyle bir şey olsa gerek. Diğer türlü Fatih belki de Tayyar'ın işini bitirmişti. Zamanı gelince bitirecek, acı bir intikam olacak. Belki de Tayyar'ın annesine yaptığını, Fatih'te babasına, yani Tayyar'a yapacak.Sen olayi cözdün mü bosver herkesin yazdigini. Tayyar herkesi numaraya mi cekiyor yani Metin'in daha dogrusu Fatih'in Tayyar'a numara cekmek istediginden haberi var miydi yoksa neydi yani?![]()
Tayyar Fatih'i yıllar yıllar öncesinden biliyormuş. DNA testi yaptırmış, oğlu çıkınca himayesine almış ikisi de biliyor ama çaktırmıyorlarreyiz sen benim kafami allak bullak ediyorsun ya ben hala Tayyar'in Fatih'i bildiginde kaldim iyi mi![]()