Erkek güzeli yarışmasına girse ordan birinci çıkar bu kaslarla..Aldığım yerde öyle yazıyordu.Olmayabilir bence fiziğide düzgün değil gibi.
Erkek güzeli yarışmasına girse ordan birinci çıkar bu kaslarla..Aldığım yerde öyle yazıyordu.Olmayabilir bence fiziğide düzgün değil gibi.
başlıktaki ünlem işaretini gördünmü konuyu açan @sokak sanati kendi haberine bile şüpheyle yaklaşıyorŞimdi yoo değil desen ırkçı diyecekler. tövbeest.![]()
kalçalar derken bildiğimiz kıçtan bahsediyorsun değilmi yani bacakla kıç arasındaki bölge değil bahsi geçen yerKoni gibi kız maşallah.
Cidden gögüs kısmı ince.Kalçalar çok dolgun.Bel normal.
![]()
Erkek güzeli yarışmasına girse ordan birinci çıkar bu kaslarla..![]()
bir saçı yok kızı oğlana çevirdin saçlarını uzun düşün sülün gibi kıza dönüşürŞimdi sevimli kız sempatiklikte var ama güzellik yok bencede.
Ama erkek gibi değil.Ama kadın gibi değil ortadakiler gibi hiç değil.
![]()
bir saçı yok kızı oğlana çevirdin saçlarını uzun düşün sülün gibi kıza dönüşür![]()
ama işte o eksikleri arkasıyla kurtarıyorSaçı ve göğüsleri.Filmi hatırla.
ama işte o eksikleri arkasıyla kurtarıyor![]()
üst tarafından nefret ediyorum alt tarafına laf söylemedimkiYok artık.Kurtarmaz hiç bir türlü ayrıca sen kızdan nefret etmiyormuydun.
![]()
üst tarafından nefret ediyorum alt tarafına laf söylemedimki![]()
Ama Rihannadan güzel orası kesin
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
Her zaman için söylüyorum zaten bunu o kadın benim gibi zenci olmayanlara hakaret etti zaten bir gram sevgim yoktu o olaydan sonra katlandı.İstediği kadar cevaplasın ama bu Rihannanin çirkin olduğu gercegini değiştirmez
Her zaman için söylüyorum zaten bunu o kadın benim gibi zenci olmayanlara hakaret etti zaten bir gram sevgim yoktu o olaydan sonra katlandı.İstediği kadar cevaplasın ama bu Rihannanin çirkin olduğu gercegini değiştirmez
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]