Harbi çok iyiymiş haxball zamanın nasıl geçtiğini anlamadım valla. İlk oynayışıma göre fena değildim zamanla daha iyi olacaz oynamaya devam. Bu arada güzel bir 3'lü olduk agalar ama pratik yapmamız şart. @takas @mrt-06İlk başta sorun yaşadık ama sonrasında iyi bir gece oldu.
Özlemişiz, özellikle turnuva zevkliydi. Her ne kadar ikinciliklerin takımı olsak da.
İlk kez bizle oynayan @Bully ve @XanTier ilk şampiyonluklarını tattılar.
Haxball etkinlikleri yeniden sık şekilde olacak inşallah bundan böyle.
Ne bilelim. Atarız tabii kendini tanıtmalı.
ona rağmen gayet güzel oynuyosun aga valla helal olsunBen sadece birkaç kere girmiştim. Düzenli hiç oynamadım.
Tapatalk
aga müsait olduğumuz zamanlar oda açalım kapışalım geliştiririz hem
Aynen aga yapalım sardı baya.ona rağmen gayet güzel oynuyosun aga valla helal olsun
aga müsait olduğumuz zamanlar oda açalım kapışalım geliştiririz hem
bir haxball efsanesi!Özledim bende hax oynamayı .O saatlerde evde olsadım girerdim
farketmez aga aslan yaralıda olsa aslandırYaşlandık artık
Antreman yapmak lazımfarketmez aga aslan yaralıda olsa aslandır
yaparız aga bende artık haxball a girebiliyorum laptopdan giremiyodum o sorun kalktı artıkAntreman yapmak lazım
Tamam hacı haftaya Pazara kadar buralardayımyaparız aga bende artık haxball a girebiliyorum laptopdan giremiyodum o sorun kalktı artık
Yok aga ya internetten indirdim programla xvid'e çevirdim usb ye attım televizyonda izledim Kanal Avrupadan izlemem artıko zaman sen keyfine bak aga oyunu boşver nerden izliyosun kanal avrupa mı yoksa
Cumartesi daha iyi olur herhalde herkes için.