Ünlü Oyuncu Twitterda Günün Konusu Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,064
Puanı
1,061
Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana Almanya'da bulunan Meryem Uzerli'nin twitterdan yazdıkları bugün sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü oyuncunun twitter ve instagram hesabı üzerinden yazdıkları twitter ahalisini ikiye böldü.Konu ile ilgili gelen binlerce tweette kimisi oyuncuyu suçlarken kimisi ise oyuncunun yanlış anlaşıldığını yazdı.

Bazı haber siteleri ''Meryem Uzerli din mi değiştirdi?'' ve ''Meryem Uzerli ateist mi?'' mi gibi konu ile alakasız ve ilgi çekmeye yönelik başlıklar attı.Konu Rus ve Arap siteleri başta olmak üzere diğer ülkelerde de haber oldu.

İşte Uzerli'nin sosyal medya üzerinden paylaştığı o mesaj:

''Buddha was not a Buddhıst.Jesus was not a Christian.Muhammad was not a Muslim.They were teachers who taught love.Love is their religion. ( “Buda, Budist değildi. İsa, Hıristiyan değildi. Muhammed, Müslüman değildi. Onlar sevgiyi öğreten öğretmenlerdi. Onların dini sevgiydi”)''
meryem-uzerliden-peygamberlerimize-hakaret-gibi-paylasim--102577.jpg

Çıkan haberler üzerine ünlü oyuncu, yine sosyal medya üzerinden şunları yazdı:

''Eger Herhangi birini kizdirdiysam özür dilerim - Ben paylastigim kartlar ile sevgi göndermek istedim - olay yaratmak degil. Bir sürü insanlar yalnis anladilar... Bunu istemedim. Ben Allaha cok inaniyorum ve hayatda saygisiz olmak istemem. Cünkü herkese karsi saygim sonsuz. Sevgiler''

1901387_535087183275412_1229281606_n.jpg

@destere @mrt-06 @xBUGRAx @Reytinger @Yakamoz-Asi @Forumdash @sokak sanati @Bully @yatutarsa @Ahmad @Harunnn60 @Çiğdem- @dizi kolik @denizz19 @HachiKo

herkesin dini kendine bence o kulla allah arasında olan birşeydir kimsede karışamaz bu olay doğru olsa bile kimsenin yine bişi demeye hakkı yok bence 😵😵

gerçek sultan zaten doğuştan asalet var kadında:) bir bakışıyla marmarayı ikiye ayırmış eskiden boğaz yokmuş istanbulda :))
amannn git başkasını kandır sen bu yalanlarla ayrıca hürremin ölmüş galiba ağlamışsındır sen şimdi 🙂🙂