Justin Bieber Yine Gündemde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
15076_41956_18042014101358.jpg

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber skandallarıyla yine gündeme oturdu!

Justin Bieber'ın bir erkekle dudak dudağa öpüştüğü fotoğraf, Twitter'da herkes tarafından paylaşılıyor. Kanadalı popçu, mesajda "Yeni erkek arkadaşımla tanıştım. Ben biseksüelim, kimin ne düşündüğü umrumda değil." yazdı.

Bieber'ın yazdığı bu tweet yarım saat durdu, ve sonra sildi. Bu süre zarfında tweet 23 bin retweet, 24 bin favori aldı.

Yeter artık bıktım şu melundan. :(

ayy ne yapsın çocuk nekadar şişko suratsız ergen kız topluluğu varsa buna hayran :kiki::kiki:
özellikle çok dikkatimi çekiyor genelde şişko suratına bakılmaz kız tipleri hayran bu çocuğa
justinde onlara vericeğime erkeğe veririm daha iyi demiş en azından kendi cinsimdir yabancıya gitmesin diye böyle düşünmüş bence :F

@Forumdash aynı oğlan mı bu? :F Tapatalk'ta spoi falan işlemiyor fotoyu direk gördüm ıy. :(

Son düzenleme:
Ben hiçbir şey diyemem insanların kendi tercihi bize ise sadece saygı göstermek düşer...
Ayrımcılık yapmamalıyız diye düşünüyorum...
Justini şu davranışından dolayı sevmiyorum.Hayranları buna sevgilerini gösterirken bu çocuk hep onları aşağılıyor.Yanlış hatırlamıyorsam kız hayranlarının üzerlerine tükürmüştü...😡
Ama dediğim gibi eğer doğruysa kendi tercihidir.Saygı duymak gerekir...