-bu ne abidin böyle pislik içinde heryer!!
+merak etme abi gasilhane daha pistir burdan.![]()
ezingo müthişto-abi neden baron olmak istemedin?
-çapsız çapsız konuşma abidin, her zaman birinci adamları ikinci adamlar yönetmiştir.
-estağfurullah abi.![]()
evel allah çevremiz çapımızdan büyüktür abi.ezingo müthişto![]()
çapsız çapsız konuşma gene abidinevel allah çevremiz çapımızdan büyüktür abi.![]()
Ramazan ayında yayınlanan bir bölümünde deve tuncay misafirlerine ikram için abidini çağırır abidin içerdekilere bakar ve patlatır '' hoşgeldiniz ne içersiniz ramazan ramazan''çapsız çapsız konuşma gene abidin![]()
şu youtube açılsa da eski bölümlere bi göz atsamRamazan ayında yayınlanan bir bölümünde deve tuncay misafirlerine ikram için abidini çağırır abidin içerdekilere bakar ve patlatır '' hoşgeldiniz ne içersiniz ramazan ramazan''![]()
Laz ziyanın katili baltayı öldürmüş, bununlada kalmayıp;kapalıya atıldıktan sonra gardiyanlara "abime bir şey olursa alayınızı keserim lan " demiştir.şu youtube açılsa da eski bölümlere bi göz atsam![]()
Kim acaba yanındakiler ailesimi?![]()
Raskoln mutlu olmak ister
muhteşem ötesi dehşetül vahşet
yav süper aga yamuhteşem ötesi dehşetül vahşet
"Raskoln" karakteriyle bilinen Selahattin Belin doğum günü kutlu olsun.
![]()
Sahnelerin hepsini biliyorum ama kaçıncı bölümde olduklarından emin değilim Kara Para Aşk'dan sonra bakabilirim.yav süper aga yasen burdaki sahnelerin kaçıncı bölümde olduğunu bulabilirmisin bikaç sahneyi soracam hee bir de şu youtube u açmam lazım vadinin eski bölümlerini izlicem her gün
maç var aga dur hele maçtan sonra izlicem amaSahnelerin hepsini biliyorum ama kaçıncı bölümde olduklarından emin değilim Kara Para Aşk'dan sonra bakabilirim.
Kara Para Aşk'a gelir iki yorum yaparsın artık.![]()
Tamam Galatasaray maçı başladı şimdi sonrada Kara Para Aşk'ı izleriz.maç var aga dur hele maçtan sonra izlicem amabende biliyorum önemli olan bölümleri onları bulup izlemem lazım bu arada dns yi değiştirdim inşallah girerim