AB kötü değil ki toparlansın?Karadayı harika gitmiş. AB toparlanır.
yükselir demek istemiş agaAB kötü değil ki toparlansın?
Anladık herhalde. Gönderme yaptım.yükselir demek istemiş aga
bende gönderme yaptım ama çatırmadan vadici adam göndermesini çaktırmadan yapar kimse anlayamazAnladık herhalde. Gönderme yaptım.
AB kötü değil ki toparlansın?
Daha fazla elem keder beklerdim senden eski performansına uzak mısın ne?Karadayı yüksek total dizisi olma yoluna da epey alıştı hadi hayırlısı
Survivor bu sezon çok başarılı
cem yine ab de göz dolduruyor
bbs fena değil.
İyi iyi. Özellikle xemrexxx için baya elem keder biriktirmen iyi olur malum öliyi Hürrem cadısı.Daha fazla elem keder beklerdim senden eski performansına uzak mısın ne?
Bi kısmını atacan ve xemrexxx ye ayırdım da ondan
cadı senin mahondur .ssİyi iyi. Özellikle xemrexxx için baya elem keder biriktirmen iyi olur malum öliyi Hürrem cadısı.
Halkın sultanı hakkında doğru konuş. sscadı senin mahondur .ss
Destek mi?İyi iyi. Özellikle xemrexxx için baya elem keder biriktirmen iyi olur malum öliyi Hürrem cadısı.
Hürrem ölmeyene kadar elem öldükten sonra üzüntü için destek
😱 halkın sultanı mı kadının fakirlikten ağzı kokacak halka ne yardımı olsun da halkın sultanı olsunHalkın sultanı hakkında doğru konuş. ss
Destek mi?
ne alakası var .ss bayrağı nurbiş devrelacakHalkın sultanı hakkında doğru konuş. ss
Destek mi?
Sende hepten gaddar olmuşsun . Emre için büyük bi travma olucak bu ölüm. Yanında olup destek çıkmak şart
Allah Sülüman ve Hürrem'in başına taşlar yağdırsın. Ayrıca halkın sultanı demek sevilmesi demek. Mahi de sevilen, sayılan bir sultan her şey maddiyat değil. Hürrem'i seven yok mesela bu yüzden halkın sultanı değil.😱 halkın sultanı mı kadının fakirlikten ağzı kokacak halka ne yardımı olsun da halkın sultanı olsun