Serenay Sarıkaya Hastanelik Oldu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Lale Devri'nden sonra Medcezir dizisiyle karşımıza çıkan, sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya hastaneye kaldırıldı. Sevgilisi Çağatay Ulusoy ile eğlenen Sarıkaya bir an da baygınlık geçirince apar topar Şişli Etfal hastanesine götürüldü.

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya'yı kucağında taşırken ''yardım edin, ölüyor'' diyerek feryat figan bağırdı.

Serenay Sarıkaya doktorların kontrolünden sonra kendine geldi ve kendine geldiği ilk anda sevgilisi Çağatay Ulusoy'a sarıldı.

thumbnail_1397468999.jpg

Geçmiş olsun nazar değdi meleğime. :( Çağatay baya korkmuş yalnız Allah korumuş ne diyelim..

geçmişş olsun eğlence tozunu baya aştıklarını düşünüyorum artık ne kullandılarsa bilemiyorum yani 😵😵😵

Serenayı severim ama "geçmiş olsun :(" diyemeyeceğim.

Düşen reytinglere bir çare. :)

Geçmiş olsun. Son zamanlarda çok başarılı bir grafik çiziyor. Umarım bu tarz rahatsızlıklar başına gelmez ve kendisini daha çok görebiliriz ekranlarda.

Gecmis olsun Serenay.

Gecen aylarda öpüsme sahnelerinden rahatsizligini dile getiriyorlardi bunlar ne ara sevgili oldu?

Rol arkadaşiyla gerçekte çıkarsan bayıldıgında bile "yardım edin ölüyor" diyip totalleşirsin :A

Çok geçmiş olsun canım yaaa :( hep bu çağatay yüzüne uğursuzluk getirdi kıza .ss