ne sorunum olacak devede de boy var ama ...Şaka yaptık panpa bence senin boyunla ilgili sorunların var. Rahat ol relax.
ne sorunum olacak devede de boy var ama ...Şaka yaptık panpa bence senin boyunla ilgili sorunların var. Rahat ol relax.
Ne biliyim biraz sertimsi cevap verdin de oradan yola çıkıp demin ki sonuca ulaştım.ne sorunum olacak devede de boy var ama ...
Dert etme ben bir zamanlar gerektiğinden 70 kilo fazlaydım ayıptır sorması kaçtır kilon .DOlması gerekenden 10 kilo fazla.
Dert etme ben bir zamanlar gerektiğinden 70 kilo fazlaydım ayıptır sorması kaçtır kilon .D
En şişman sorusu yani bu soru geçen sene gelseydi ben alayına alırdımArkadaslar Bildiginiz Gibi ''En Uzunboylu Kim?'' Adli Konu Forumda 100 cevabi geçerek büyük Bir Basari Elde etti.Simdiki Konumun da Basarili Olacagindan eminim.Yeni Konu Bu Arkadaslar.
Formun En Sismani Kim?Yani Kilonuz Kaç?
Sorun etmee sende beaa git bir iki spor yap veya diyet tamamdır kaldıki bunu dert ediyorsan benim geçen sene kafamı duvardan duvara taşlara vurmam gerekirdi 136 idim şimdi gülerek söyleyebiliyorum ama geçen sene sorsalar çekinerek hatta söyleyemezdim hatta yalan bile atardım😳
En şişman sorusu yani bu soru geçen sene gelseydi ben alayına alırdım
Sorun etmee sende beaa git bir iki spor yap veya diyet tamamdır kaldıki bunu dert ediyorsan benim geçen sene kafamı duvardan duvara taşlara vurmam gerekirdi 136 idim şimdi gülerek söyleyebiliyorum ama geçen sene sorsalar çekinerek hatta söyleyemezdim hatta yalan bile atardım😳
Diyetisyenler ne güne duruyor heyyt beaa ama öncesinde inandım yoksa olmazdı bu iş....Nasil basardin?
Diyetisyenler ne güne duruyor heyyt beaa ama öncesinde inandım yoksa olmazdı bu iş....
Kendimi reklam yapmakdan hiçç haz etmiyorum ama şöyle bi göstereyim kendimi....
Malesef bu kilolu halim
Bu da şuanki halim
Bencede gitmelisin her zaman herşeyin çözümü vardır ya da birkaç sporla hallet @Yakamoz-Asi
Bu daha çok çevremdekiler için oldu görenler tanıyamadı hatta ve hatta kuzenim 1 sene görüşmemiştik beni çıkaramadı... tabi saklandım diyetime sporuma devam ettim 1 sene sonra ben başka bendimOha helal valla büyük değişim.