It's Always Sunny in Philadelphia'ya İki Yeni Sezon Onayı Daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,379
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1396637649.jpg

FXX ekranlarının uzun soluklu komedi dizisi It's Always Sunny in Phildalphia'nın sevenlerine kanaldan sevindirici bir haber var.

Geçtiğimiz sonbaharda 9. sezonu yayınlanan ve bu yıl 10. sezonu yayınlanacak olan diziye beklenmedik bir anda iki yeni sezon onayı daha aldı. Buna göre dizinin 2016 yılına kadar sürmesi ve 12. sezonu kesinleşmiş oldu.

Bu yeni sezon onayıyla birlikte dizi gelmiş geçmiş tüm kablolu kanal komedileri arasındaki en uzunu olma unvanını ele geçirerek önemli bir başarıya imza attı.

Dizinin 11. sezonu ve 12. sezonu 10'ar bölümden oluşacak...

11 ve 12.sezon mu😱

TAHM bitince kurban kesilir heralde. Birde bu:A

Sezonlarındaki bölüm sayısı az. Ama bence çok komikler. :D

Ben daha bitiremedim 3. sezonu. :( Bir ara el atmak gerek. 4. sezona ne zaman başlıyorsunuz? @OzaN @cevaa

:( Ben de bu yüzden izlemiyorum 3. sezonu. Arada çok zaman olmasın diye. :(
Şimdi arada zaman olmuş olmuyor mu? :D

1-2 tane daha komediye başla bence, yavaş yavaş git hepsinde. :):)

Ama bu gelişme bu dizide biraz hızlı ilerlememi sağlar gibi. Çünkü 10. sezon final olacak biliyordum ve yetişmek imkansız gibi gözüküyordu. Şimdi en azından 11. sezona yetişebiliriz. :D

Şimdi arada zaman olmuş olmuyor mu? :D

1-2 tane daha komediye başla bence, yavaş yavaş git hepsinde. :):)

Ama bu gelişme bu dizide biraz hızlı ilerlememi sağlar gibi. Çünkü 10. sezon final olacak biliyordum ve yetişmek imkansız gibi gözüküyordu. Şimdi en azından 11. sezona yetişebiliriz. :D

O zaman derken onu kast etmedim. :D 3. sezonu izlemeyle, 4. sezonu izleme arasında fazla zaman olmasın bence. Şimdi siz bitirdiniz 3. sezonu ve ben 4. sezona başlayamaya yaklaştığımız zaman bitiririm 3. sezonu. :D

Yok ya fazlaca dizim var zaten. :D 4 dizim var. Mesela en son ne zaman Breaking Bad'i izlediğimi hatırlamıyorum. :( Yaza kadar BB'yi biterecektim bir de. :(

Bence 10 sezona da yetişebiliriz. :bhr:

O zaman derken onu kast etmedim. :D 3. sezonu izlemeyle, 4. sezonu izleme arasında fazla zaman olmasın bence. Şimdi siz bitirdiniz 3. sezonu ve ben 4. sezona başlayamaya yaklaştığımız zaman bitiririm 3. sezonu. :D

Yok ya fazlaca dizim var zaten. :D 4 dizim var. Mesela en son ne zaman Breaking Bad'i izlediğimi hatırlamıyorum. :( Yaza kadar BB'yi biterecektim bir de. :(

Bence 10 sezona da yetişebiliriz. :bhr:
İşte 2. sezonla 3. sezon arasında çok zaman olmuş olacak. :D

10. sezona yetişmek için neredeyse her gün izlemek lazım. :D

İşte 2. sezonla 3. sezon arasında çok zaman olmuş olacak. :D

10. sezona yetişmek için neredeyse her gün izlemek lazım. :D

Bir tarafından düşününce öyle ama, 2'yi izlediğim için onla zaman farkı önemli değil. :D Önemli olan 3-4 arasının az olması. :D

Evet o zorlar biraz. :D Ama 2015'e yetişebilir bence. :D

Oha. :T 4 ay sonra okullar açılacak tekrardan zaten. :(
1-2 ay sonrada olabilir :D @OzaN ne zaman derse başlarız o zaman :D
Okullarla işimiz yok bizim. Hem senin de olmasın ne alakası var ki. :D

Ben şu an komedi kuşağında Seinfeld'e başladım en son. Muhtemelen 2-3 haftada biter sezon. Ondan sonra biriktirip izlediğim yeni sezon dizileri The Goldbergs, Mom, The Millers ve The Crazy Ones'ın kalan bölümlerini izleyeceğim. 2-3 hafta da onlar sürer.

Yani 1-1.5 aylık dizi planım hazır. Sonrası için kararsızım. Geçen seferki gibi Community + It's Always Sunny in Philadelphia yapabiliriz veya Two and a Half Men'den bir sezon daha ilerlerim öncesinde ya da yeni bir diziye daha başlarım. Ama yeni diziye başlamadan eldekileri azaltsam iyi olacak. :D

Okullarla işimiz yok bizim. Hem senin de olmasın ne alakası var ki. :D

Ben şu an komedi kuşağında Seinfeld'e başladım en son. Muhtemelen 2-3 haftada biter sezon. Ondan sonra biriktirip izlediğim yeni sezon dizileri The Goldbergs, Mom, The Millers ve The Crazy Ones'ın kalan bölümlerini izleyeceğim. 2-3 hafta da onlar sürer.

Yani 1-1.5 aylık dizi planım hazır. Sonrası için kararsızım. Geçen seferki gibi Community + It's Always Sunny in Philadelphia yapabiliriz veya Two and a Half Men'den bir sezon daha ilerlerim öncesinde ya da yeni bir diziye daha başlarım. Ama yeni diziye başlamadan eldekileri azaltsam iyi olacak. :D

Orada söylediği tarihin uzaklığına vurgu yapmıştım. :D Okul olunca da izleniyor tabi. :D (Daha izleyemesem de.)

Sadece dizi izleyerek mi yaşıyorsun? :D Çok fazla bu kadarı bence.

Orada söylediği tarihin uzaklığına vurgu yapmıştım. :D Okul olunca da izleniyor tabi. :D (Daha izleyemesem de.)

Sadece dizi izleyerek mi yaşıyorsun? :D Çok fazla bu kadarı bence.
Şu an devam ettiğim 18 tane komedi dizisi var ama ortalama günde 20 dakikamı alıyordur herhalde. Hadi başka şeyler izleyemediğim yoğun zamanlarda 40 dakika olsun. Bu da hiçbir şey. İşin sırrı planlamayı iyi yapabilmekte. :):)