legolas9900
Favori Üye
bana daha cok akp de bu dönem olan istifalar gibi geldi ...bu cd olayı deniz baykal olayına bir göndermemi acaba aynı gibi geldi bana 🙂🙂
bana daha cok akp de bu dönem olan istifalar gibi geldi ...bu cd olayı deniz baykal olayına bir göndermemi acaba aynı gibi geldi bana 🙂🙂
Deniz Baykal olacağını düşünmüştüm gözlüklü istifa edende oydu.Odur harhaldevadi istifa isine girdi![]()
bende aynısını yazdım o geldi benimde aklıma ozaman deniz beye plan yapılmış onumu analtmaya çalısıyorlar 🙂🙂Deniz Baykal olacağını düşünmüştüm gözlüklü istifa edende oydu.Odur harhalde![]()
Evine birisi gizli kamera koydu ve siyasetten tasviye edildi,izlediğimizde onun özeti.bende aynısını yazdım o geldi benimde aklıma ozaman deniz beye plan yapılmış onumu analtmaya çalısıyorlar 🙂🙂
tipsiz ama karizmasıda yakıyor yanı çoğu zaman karizma yakışıklılıktan daha önce geliyorRaskoln ne kadar çirkinsin.![]()
Şuan dizide en sevdiğim karakterlerin başında geliyor,umarım senaristler bunun farkındaırlar ve kolay kolay öldürmezler.tipsiz ama karizmasıda yakıyor yanı çoğu zaman karizma yakışıklılıktan daha önce geliyor
🙂🙂