Tuba sadece dursun hiç oynamasın saatlerce izlerim ben.Bende izliyorum açtım pc'den Atv'yi Tuba![]()
Tuba sadece dursun hiç oynamasın saatlerce izlerim ben.Bende izliyorum açtım pc'den Atv'yi Tuba![]()
Forumdan çıkıp yabancılarimi izlemeye gidecektim ama az biraz daha izleyeyimHaci izliyorum ben doyamadım Tuba'ma![]()
Valla hiç bişey yapmasa öylece dursa gine izlenirTuba sadece dursun hiç oynamasın saatlerce izlerim ben.![]()
Orange is The New Black var bu akşam,dizi bitince izlerim.Forumdan çıkıp yabancılarimi izlemeye gidecektim ama az biraz daha izleyeyim![]()
Çünkü Ay yapım dizilerinden beklenti yüksek ve yeni dizilerinin iyi bir reyting alması lazımay yapım dizileri ka abartan yok 120 dk reklamsız gidiyorlar öteki diziler yeni de olsan en fazla 90 dk reklamsız giderler![]()
ne alakası var beklentisi yüksek olan çok dizi var ama hiçbiri öyle 120 dk reklamsız gitmiyorÇünkü Ay yapım dizilerinden beklenti yüksek ve yeni dizilerinin iyi bir reyting alması lazım![]()
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek siz nasıl bir çift oldunuz ya her sahnelerinden uyum akıyorValla hiç bişey yapmasa öylece dursa gine izlenir![]()
Dizi daha yeni başladı tutması için böyle yapması çok normal.Sen de artık diziye Muhteşem Yüzyıl`ın rakipi olarak değil sadece bir dizi olarak bak.ne alakası var beklentisi yüksek olan çok dizi var ama hiçbiri öyle 120 dk reklamsız gitmiyorzaten bu ka uzun süre ile kalite olmaz anca seyirci oyalanır
Kenan ve Berguzar gibi oldularTuba Büyüküstün ve Engin Akyürek siz nasıl bir çift oldunuz ya her sahnelerinden uyum akıyor
Kim Milyoner Olmak İster Kara Para Aşk'ın rüzgarı ile iyi gitmiş
Bu arada Kara Para Aşk'ın idari yapımcısı Ali Demir dizi haftaya daha uzun sürsün önerisine hemen ilgileniyorum demiş haftaya en erken 23.15'de biter inş.dizi
my nin rakibi olabilmesi herhangi bir grupta 8 reytinge ulaşabilmesi lazım o zamana ka sıradan bir diziDizi daha yeni başladı tutması için böyle yapması çok normal.Sen de artık diziye Muhteşem Yüzyıl`ın rakipi olarak değil sadece bir dizi olarak bak.![]()
Gözümün gördüğü iki muhteşem dizi,üstüne dizi tanımam.Kenan ve Berguzar gibi oldular![]()
Evet özeti uzun tutulmalı bencede.mesela 3.bölümden özeti uzatsalar ve yeni bölüm geç başlasa reytingler daha da güzelleşecek ki bu haftadan yükseliş var.Özeti biraz daha uzun tutabilirlerdi.
Yok süre uzatmaya cevap vermemiş. Adam youtubeye yuklenmediği için dert yanmiş
![]()
Senaryomuz böyle devam etsin reytinglerde artış muhakkak gerçekleşecektir.Karadayı'mın senaristlerine güveniyorum birde tabi Engin ve Tuba'ya.Evet özeti uzun tutulmalı bencede.mesela 3.bölümden özeti uzatsalar ve yeni bölüm geç başlasa reytingler daha da güzelleşecek ki bu haftadan yükseliş var.![]()
O zaman tek birşey kalıyor.Adam herkesle "ilgileniyor"DrnLeyla nickli kişinin sorduğu soruya o cevabı vermiş zaten![]()
Adam idari yapımcı yeni başlayan bir dizi ile ilgili gelen şikayet ve önerileri ciddiye alıp cevap vermesi bile güzelO zaman tek birşey kalıyor.Adam herkesle "ilgileniyor"![]()