Beyazıt Öztürk'ten Şok Açıklama!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
beyaz_show_28771.jpg

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk 17 yıldır Beyaz Show'u bir kez bile izlememiş.

Yüksel Altuğ'un programı Medyatik'e katılan Beyazıt Öztürk programda şok etti.
Ünlü şovmen bugüne kadar 1 kez Beyaz Show'u izlediğini ve bir daha kimsenin kendi programını izlettiremeyeceğini şu sözlerle ifade etti.
'Bana hayatım boyunca benim ekip de dahil kimse Beyaz Show 'u izlettirememiştir, izlettiremez de. Ben izlemem. Çünkü; kendi görüntümü sevmiyorum. Mesela espri felan oluyor, aman niye yapmışım diyorum. Bir kere izledim, izledikten sonra programa çıktım elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim. Onun için şimdi seyrederken bir garip bakıyorum'​

Son düzenleme:
Adam kendine dayanamıyor. :A Biz ne yapalım. :)

Son düzenleme:
ayol adam resmen izledikten sonra bildiğin maymun olmuşum onu gördüm ve aynı şekilde rahatlıkla ozaman beyaz showu sunamıyorum demek istemiş :F

Birçok sunucu ve televizyoncu kendini ekranda izlemek istemiyor buna dizi oyunlarıda dahil.İzleyen de kendisini beğenmiyor.:)

Kendini izletmek ayrı, izlemek ayrı. Arada uçurum var. Kendini izleyen doğrusu kendini beğenmişler tayfasına girer. Kendini izleyen, kendini izlediği gibi de kendisi hakkında olumlu düşünen, kendini beğeniyordur. :)

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk 17 yıldır Beyaz Show'u bir kez bile izlememiş.

Yüksel Altuğ'un programı Medyatik'e katılan Beyazıt Öztürk programda şok etti.
Ünlü şovmen bugüne kadar 1 kez Beyaz Show'u izlediğini ve bir daha kimsenin kendi programını izlettiremeyeceğini şu sözlerle ifade etti.
'Bana hayatım boyunca benim ekip de dahil kimse Beyaz Show 'u izlettirememiştir, izlettiremez de. Ben izlemem. Çünkü; kendi görüntümü sevmiyorum. Mesela espri felan oluyor, aman niye yapmışım diyorum. Bir kere izledim, izledikten sonra programa çıktım elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim. Onun için şimdi seyrederken bir garip bakıyorum'

Koyu kısımlardaki çelişkiyi bulunuz. :D @sokak sanati

Çok normal, ben olsam ben de izlemem kendimi. :D

Bu şeye benzemiş insan fotoğraf çektirir sonra fotoğrafta kötü çıktığını düşünür ya (normalde bu kadar kötü değilimdir der :D) onun gibi biraz da bu da ona benzer bi şey yaşıyor olabilir. :D