Sibel Kekilli 'Erkeklerde Soyunsun'

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
936full-sibel-kekilli.jpg

Türk asıllı Alman yıldız Sibel Kekilli'den çarpıcı açıklama.

Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones dizisinin Shae'yi kendisine sorulan soruya ilginç cevap verdi.
'Dizide erkeklerin de soyunmasını ister miydiniz?” sorusuna, “Elbette. Neden hep kadınlar çıplak ki bu dizide? Erkekler de soyunmalı. Tabii yakışıklı olanları kastediyorum. Conleth Hill, Nikolaj Coster-Waldau ve Peter Dinklage’ı çıplak görmeyi isterim' şeklinde cevap vererek şaşırttı.

Kekilli devamında 'Senaryo yazarları David Benioff ve Dan Weiss ile konuşacağız' diyerek şakayla karışık göndermede bulundu.

Daha önce yine aynı dizide rol alan ve dizide Melisandre karakterine hayat veren Carice van Houten'a sorulmuştu.Houten'da Kekilli gibi soyunmaları gerektiğini söylemişti.​

Sibel Kekilli, yılların verdiği alışkanlığını değiştiremiyor ne yazık ki. Bir de yakışıklı olanları istiyor, şart koşuyor. Kendileri sanat için çekim yapıyorlar ve paralarını da alıyorlar, aslında ötesini berisini deşmemelerini lazım. Gündeme gelmek için yapılan açıklamalardan tabi. :)

Herşeyin bir doyum noktası varda bunların yok.:F

Ben şuna şaşırıyorum Cüce ile o kadar sevişti görmemişmidir acaba.(b):A @yatutarsa @Forumdash çünkü onun isminide vermiş.:F
Asıl Fail Hadımın adını vermesi.😱Onu bende merak ederdim ama.:F

Herşeyin bir doyum noktası varda bunların yok.:F

Ben şuna şaşırıyorum Cüce ile o kadar sevişti görmemişmidir acaba.(b):A @yatutarsa @Forumdash çünkü onun isminide vermiş.:F
Asıl Fail Hadımın adını vermesi.😱Onu bende merak ederdim ama.:F
Bence boş konuşmuş:X Yakışıklı olanlardan bahsetmiş:X Kim var o dizide yakışıklı diyebileceğimiz? Stark'larin oğullari var ki @sokak sanati sen bakma spoi yersin :F
Robb öldü
Jon Snow ile ne zaman yollari kesilir Allah bilir:A

Bence boş konuşmuş:X Yakışıklı olanlardan bahsetmiş:X Kim var o dizide yakışıklı diyebileceğimiz? Stark'larin oğullari var ki @sokak sanati sen bakma spoi yersin :F
Robb öldü
Jon Snow ile ne zaman yollari kesilir Allah bilir:A

O spoiyi daha önce ydim ve dayanamayıp baktım.:A

Şeyide kastediyor Şu Leniister'ın büyük oğlunu.Ama onda bende pek tip görmedim.:D

Jon Snow zaten bakmaz ona.:ATabi gece nöbeti yeminini bozarsa.:A