Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--4.Bölüm--Sürpriz Konuklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,511
Puanı
1,061
(destere gene ayılıp bayılır.Gülendam mecburen Polat'ın emriyle ona bakar.Acılı kebaplar yedirir,kellepaçalar içirir.Tabi destere tuvalete koşar hemen.)

destere:çıksana deli tuvaletten burada bari rahat bırak.
hüsnü:olmaz kaçarsın.
destere:sen şu totoya baksana hiç o küçücük banyo camından sığar mı?
hüsnü:haklısın göz var nizam var.

(destere tuvaletten çıkar)

gülendam:Ay ne koku bu içim dışıma çıktı
destere:yedirirsen kebapları-kellepaçaları üzerine tatlıları bu mide buna hazır mı diye soran yok işte böyle olur.ahhhhh!
erhan:ne oldu panpa?
destere:yok bir şey sen poalt abini çağır bir.Ahhh çabuk ol!

@ff binası

inci:ah beyazım soyum beyazsoyum ne zaman kavuşacağız?
beyazsoy:az sabret bende sendeki para yok ama senden daha asil duruyorum be ya
inci:ah ah polat'tan 2.kez hamile olmasam hemen evlenirdik.
beyazsoy:aldır gitsin o zaman hemen evlenelim
inci:ama başbakan özel rica etti erkek olursa bebek özel incelemeye alacaklar gelecek nesiller için.

@beykoz kundura fabrikası

almila:hadi dostlarını çağır destoş'umu kurtaralım.
fokbalığı:aaağğğğhhh(iki kaplumbağa,bir su yılanı ve üç kertenkele gelir)

aylin:rıza baba acil fok durumu.
rıza baba:tamam evlat ışınlanma teknolojisi ile ordayız.

almila:bu mu çağıra çağıra bunları mı çağırdın?(beyaz bir minibüs gelir,rıza baba ve ekibi iner.)
rıza baba:aferin fok evlat bize haber vermekle en iyisini yaptın.Almila sen hayvanları al arka kapıdan dolaş.Ali sen çatıya.Kalanlar benimle ön kapıdan.

@sığınak

erhan:etrafımız sarıldı Rıza baba ve ekibine karşı hiç şansımız yok kaçalım bence
hüsnü:ama Gülendam hanım bayıldı nasıl taşıyacağız??
destere:hem benim nazik totom ağrıyor nasıl kaçacağız?
(hüsnü gülendam'ı sürükler,erhan destere'yi sırtına alır.Gizli geçitten kaçarlar.)

@ff binası

prncss:orçun nerdesin?
xdragxx:bir dur bacım önemli bir iş yapıyoruz.
prncss:ne yapıyorsunuz bakayım?
orçun_22:dur yenile pozisyonuna geçeyim masa üstüne geleyim bir hemen ne baskın yapıyorsun?
prncss:Allah sizi ne yapmasın?Ozan seni bekliyor orçun.

@destere'nin evi

primavera:
ah desterem neredesin gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?
forumdash:Allah Allah senin kafana saksı mı düştü daha 2 gün önce Ian Ian diye ağlıyordun!
primavera:destere benim kaderim kolumda dövme sırtımda bir yük
forumdash:o söz öyle değildi sanki
primavera:neyse ne hadi aramaya devam o Almila gacısı benden önce bulup da desteremin saf temiz duygularıyla oynarsa yakarım bu forumu yakarım
forumdash:aa fok balığı kakasını yapmış gazeteye ...
primavera:temizlik yapmaya gelmedik aşkımı bulmamız lazım
forumdash:baksana bize mesaj bırakmış
primavera:desene fok'un bile diline düştük bize totosuyla anca bunu koklarsınız demek istiyor:(
forumdash:ne alakası var bak daire içine almış!
primavera:artistik şekilde şeyini mi etmiş ne yapalım?
forumdash:of destere'yi iyi ki elde edememişsin.Baksana fok balığı ''polat&leyla dedektifçiliği'' daire içine almış kakasıyla.Bu bir işaret oraya gidiyoruz haydi.

@sığınak

rızababa:üzülme fok evlat bulacağız destereyi.Bugün kaçmış olabilirler ama biz her zaman buluruz.
almila:bulun destoş'umu rıza baba.sizin büyük bir hayranınızım 8 senedir kaçırmadan takip ediyorum.
rızababa:toparlanın çocuklar merkeze gidiyoruz.

@ff binası

ozan:orçun ben sana demedim mi x'li sitelerden konu derle diye üstüne brazzers premium üyeliğimin şifresini verdim sen ne yapıyorsun sadece sağ el
orçun_22:ama beni bağışlayın ben ilk kez yani hem beni azmettiren xdragxx'dir.yok şuna da bakalım yok ben bunu biliyorum çok iyi falan:(
ozan:neyse rapor ver çabucak!
orçun_22:yes sir. destere hala kayıp bulunamadı.forumdash ve primavera da onu aramaya çıktı.inci hanım beyazsoy'un odasından çıkmıyor.besalet ile xantier tüm gün faceden kızları kesiyor.revan ile dream çatışma halinde.haluk hayata fox'lanmanın yolunu arıyor.Prncss de şu an kapıdan bizi dinliyor.
prncss:aa kuru iftira!
ozan:aa ne yapıyorsun orada?
prncss:ben kgt için dinleme aman toz alma işlemi yapıyordum,temizlikçiler hiç iş yapmıyor!

@deli hikmet'in dükkanı

polat:hüsnü sen gülendam ı hastaneye götür.zavallı kadın destere'nin tezeğinin kokusuna dayanamamış:( erhan sen de onlarla git dönüşte leyla yı da babamlardan al gel.
erhan😛ekiyi abi.
alemto:ben ne yapayım abi?
polat:sen kapıda bekle beni destere şoparı ile yanlız bırak.
alemto:emredersin abi.(alemto ve diğerleri çıkar)

destere:malı getirdin mi?
polat.getirdim de bu eldivenler niye?
destere:Sen enjekte edeceksin bana.
polat:ne tövbe tövbe
destere:bana bak zaten şişme bihter'im den uzak kalmışım.sen de eski aleminden uzaksın ve itibarını kazanmak için tek şansın benim.çabuk başla yoksa dedelere ihbar ederim seni!
polat:dedeler değil ihtiyarlar
destere:neyse sonuçta ikisi de yaşlı insanlar topluluğu.(polat kremi açar ,eldiveni takar.destere pantolonu indirir.)
destere.ah ah tam orası yavaş sür be ya daha bunun fitili var.zaten basurum gene başladı senin bu maceralı hayatına girdim gireli.(kapı açılır leyla gelir)
leyla:ne oluyor uleyynnn burada
polat:hayatım açıklayabilirm.
leyla:neyi açıkayacaksın?
destere:yenge vallahi göründüğü gibi değil:(

Ben kız mı kesiyom 😱 Oha. Başka bi şey bulamadın mı? :bağır:

Oha. O son sahne nası bi şey :D

Laaaa bu ne :F:F @destere tez elden gelip buu konuya yorum yapmalı :F:F Şuan Leyla kadar bende şaşkınım :F:F

Bu arada dedektif sahnelerim iyi olmuş :X ayrıca @beyazsoy'un

beyazsoy:az sabret bende sendeki para yok ama senden daha asil duruyorum be ya

Beni kopardı :F:F Bu ne özgüven yahu:F:F

Laaaa bu ne :F:F @destere tez elden gelip buu konuya yorum yapmalı :F:F Şuan Leyla kadar bende şaşkınım :F:F

Bu arada dedektif sahnelerim iyi olmuş :X ayrıca @beyazsoy'un

Beni kopardı :F:F Bu ne özgüven yahu:F:F

dizinin başalngıç amacı destereyi foruma döndertmek artık bu da döndertmezser bi dahaki bölüme fitil var sonrası... :F

beyazsoy u gerçekçi yaptım işte ne var :D

fok balığının arkadaşlarının operasyonu yarım kalmış.....zaviyat verdiler mi o silahları falan nasıl kullanıyolar ..nasıl eğitimli bu hayvanlar orası biraz karanlıkta kalmış....ama şok edici bi final sahnesi yazmışın...böyle bi sahneyi polat bile düşünemezdi kasin...:aynen:

fok balığının arkadaşlarının operasyonu yarım kalmış.....zaviyat verdiler mi o silahları falan nasıl kullanıyolar ..nasıl eğitimli bu hayvanlar orası biraz karanlıkta kalmış....ama şok edici bi final sahnesi yazmışın...böyle bi sahneyi polat bile düşünemezdi kasin...:aynen:
:F:F:F vadiyi ben yazsam ne olur :F:F:F

ohaaaa bunlarda ne böyle ilk cümlelerden sonra okuyamadım nefesim kesildi :F

son kısmı okusan yeter :F @destere sürdürmeden duramamış :F
ayyy kalbime birşeyler oluyor yaaa öldürüceksiniz birgün beni fitilide polat atıyor 😱😱😱
:F:F

yine totoyu başı dağıtmışsın bu nasıl senaryo la içine etmişsin?

son kısmı olmamış krem süren ben olmalıydım ..

hem orda polatın ne işi var leylayla ne güzel oynaşıyorduk ?
ohaaaaa polata senmi krem sürüceksin 😱😱😱 :F:F