Survivor Turabi Ünlülerin Ünlü Dansçısıymış!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014'dün bir gönüllüsü daha ünlü çıktı.

Gönüllüler adasında fit vücüdu, üslupsuz konuşmaları ve yarışmalarda ki başarılarıyla oldukça konuşulan Turabi Çamkıran ünlülerin ünlüsü çıktı.

Turabi Survivor'a gitmeden önce bir gece klübünde striptiz ve direk dansı yapıyormuş.Ünlülerin ev partilerinde ise Turabi aranan isimmiş.

Demet Akalan'ın ise gözde dansçılarından olduğu öğrenilen Turabi Çamkıran'ın işte o fotoğrafları

Turabi 3.jpg
Turabi 4.jpg

Turabi 5.jpg
Turabi 2.jpg
turabi 1.jpg

turabi allah cezanı versin senin bi de delikanlıyım diyor striptizciymiş hahahayt :D :F

oylamada oynama falan yok bundan eminim hem zaten acun öyle oynama yapmaz böyle mühim mevzularda :T: bu resimlere şaşırdım turabiyi sadece dövüşçü sanıyodum

oylamada oynama falan yok bundan eminim hem zaten acun öyle oynama yapmaz böyle mühim mevzularda :T: bu resimlere şaşırdım turabiyi sadece dövüşçü sanıyodum

Bende öyle düşünüyorum.Forumda çok tepki çekiyor dediğim gibi Ünlülerin desteği fazladır etrafıda geniş biri gibi zaten.Birde takım adına yapıyor görünümüyle hiç oynanmış durmuyor.:)

Birde o dansçı çocuğa erkek gibi konuş diyodu. :kiki: 2. Resme bakıyor ve o dediği anı anımsayıp gülüyorum. :):)