çok zorluyorlar senaryoyudüşüncelerime tercüman oldun , tam iyi bir bölümdü diyordum , son sahnede saçmaladılar iyice
çok zorluyorlar senaryoyudüşüncelerime tercüman oldun , tam iyi bir bölümdü diyordum , son sahnede saçmaladılar iyice
bence kendileride farkındalar bu durumun , yattı balık yan gider hesabı yapıyorlarçok zorluyorlar senaryoyu
bu sezon sonu iptal olmazsa anca öyle düzeltirler senaryoyu şimdi belirsiz durum :=)bence kendileride farkındalar bu durumun , yattı balık yan gider hesabı yapıyorlar
bir yerde okumuştum , dizi başlamadan önce kanalından 4.sezona kadar onay almış , büyük ihtimal devam ederler , bu kadar rahatv olduklarına görebu sezon sonu iptal olmazsa anca öyle düzeltirler senaryoyu şimdi belirsiz durum :=)
başlamadan önce mi vışşhhhbir yerde okumuştum , dizi başlamadan önce kanalından 4.sezona kadar onay almış , büyük ihtimal devam ederler , bu kadar rahatv olduklarına göre
Gerçekten , yoksa bu düşük reytinglerle 3.sezonu görmesi imkansızdıbaşlamadan önce mi vışşhhh
reytingleri bu sene düştü zaten bu kadar zaten abd de cuma-cumartesi-pazara konan diziler genelde daha az izlenen diziler oluyorGerçekten , yoksa bu düşük reytinglerle 3.sezonu görmesi imkansızdı
mayıs ayında belli olur zaten , 4.sezon onayı alırsa benim dediklerim doğrudur o zamanreytingleri bu sene düştü zaten bu kadar zaten abd de cuma-cumartesi-pazara konan diziler genelde daha az izlenen diziler oluyor
bence de özellikle eski miss grayson tam brezilya havası kattıBence bu sezon bitsin. Dizi yine brazilya havasında Bitmezse de haftalık olarak takip etmem PLL gibi yaza saklar bi haftada bitiririm
Aiden yine süperdi Emily ile ne ateşli sahnelerdi öyle
güzel ama klişe
foto güzelmiş.
tam bende onu diyecektimbence de özellikle eski miss grayson tam brezilya havası kattı
@xemexxx kanal d 3 sezonu aldı diyordu burda oynayamadi kızın içinde kalmasın diye dedim bi kerecik oynasın bi tarafı sismesin kızın yazık)))hi hi hi
3 .sezonu aldığını nerden biliyorsun@xemexxx kanal d 3 sezonu aldı diyordu burda oynayamadi kızın içinde kalmasın diye dedim bi kerecik oynasın bi tarafı sismesin kızın yazık)))
@xemexxx demişti. ben onun yalancisiyim)))3 .sezonu aldığını nerden biliyorsun
bence senin canın sıkılıyor bu saatte
izlediğim halde unuttum3.sezonun senaryosu son 2-3 bölüm işlendi işte vurulma ce sonrası