Tuba Büyüküstün Kenan Doğulu'nun Klibinde Rol Almış!

Buna kötü haber deniliyorsa ben bir şey diyemiyorum çünkü altı üstü bir klip ki bugünlerde bir çok ünlü oynuyor erkek kadın farketmez oynuyorlar.
Bu kadında oyuncu olma yolundaysa oda oynar ne var bunda.Çok yaratıcısınız bu konuda.:)

Geniş zaman kullanılmış amam.:)Geçmişte olanda olabilir bence yanlış değil @xBUGRAx :D
Masum ayaklarına yatman çok komik.:) Neyse ben Beren hakkında diyeceklerimi dedim için rahatladı.

Bence keşfe gerek yokmuş kendi sayesinde yoluna çok iyi bir başlangıç yapabilirdi yine. :D

Yine de çıkarır mıydı o albümü.:DBence Kenan'ı yabana atma bir emeği vardır.:D

Masum ayaklarına yatman çok komik.:) Neyse ben Beren hakkında diyeceklerimi dedim için rahatladı.

Gerçek buysa sırf senin için yalan mı söyleyeyim yada başkası için.Asıl komik olan bu.:)
Bende diyeceğimi dedim ve art niyetim yoktu.Konuyu açarken aklıma gelen tek şey Kenan acaba Tuba'yı götürmüşmüdür oldu.:F

Gerçek buysa sırf senin için yalan mı söyleyeyim yada başkası için.Asıl komik olan bu.:)
Bende diyeceğimi dedim ve art niyetim yoktu.Konuyu açarken aklıma gelen tek şey Kenan acaba Tuba'yı götürmüşmüdür oldu.:F
Samimi bulmuyorum Beren hakkında aynı haberlerden açtığına şahit olmadım(açmak zorunda değilsin):)

Neyse eski defterleri karıştırmaya devam et sen.:) Bizimde Beren hakkında diyecek iki çift sözümüz var elbet.

Kenan'ın elbette etkisi vardır yok değil tabi ama bence o ses, o duruş, o güzellik, o sempati, o mimikler boşa gitmezdi kendi başına da olsaydı. :D

Samimi bulmuyorum Beren hakkında aynı haberlerden açtığına şahit olmadım(açmak zorunda değilsin):)

Neyse eski defterleri karıştırmaya devam et sen.:) Bizimde Beren hakkında diyecek iki çift sözümüz var elbet.

Dediğim gibi ön yargılı olan sensin.Kötüleyen bir haber değil bu.Tuba;'nın hangi diziyle popüler olduğunu biliyoruz.2003 yılında popüler değil di.Haber çok çok normal çok abartıyorsunuz ki ben Beren'ci olsam bile olmayanlarda bunu söyleyebiliyor.:)