Çiğdem- 3.000 Kulübünde!

Forumumuzun hanım üyelerinden @Çiğdem- 3.000'ler kulübüne girmiştir.

Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

da06ab97fe28c421c6eee549f16d0bb7-jpg.34993
çok tşşkler başlığın çok hoşuma gitti 😉😉😉

yok ben daha çok şey yaşayıp başka yerde kafa dağıtıyorum.... foruma giresim bile gelmiyor BAZEN.... Bazı günlerde burada kafa dağıtıyom.bazende sıkılyıorum..bana ilaç gibi biryer lazım.. ama nerde....buradan daha sinir stres sahibi olduğum günlerde oluyor...he diyipde geçemiyorum kimseye....:bağır:
evet birileri bulaşınca insanın çok siniri bozuluyor ben daha hassasım bu konuda senden :bhr:
ama sıkma canını kimseye bakma sen benim neşemden brazda sana paylaşırız :Z:Z

evet birileri bulaşınca insanın çok siniri bozuluyor ben daha hassasım bu konuda senden :bhr:
ama sıkma canını kimseye bakma sen benim neşemden brazda sana paylaşırız :Z:Z

oo iyi olur o zaman...da iştee bana kalsa en hassas da benimdir :D çabuk alınırım ve çabuk gücenirim,çabuk barışırım,çabuk darılırm... kimden bulaştı bilmem....

Tebrikler çiğdem bana yetiştin az kaldı ha gayret :A

tşkler 😉😉😉 hahaha 9.ayda 9.000 olrurum ben ancak ay ay gidiyorum :kiki::kiki: hem doğum ayım :Z:Z

oo iyi olur o zaman...da iştee bana kalsa en hassas da benimdir :D çabuk alınırım ve çabuk gücenirim,çabuk barışırım,çabuk darılırm... kimden bulaştı bilmem....
bende öyle ama benim otür durumlarda braz abartıyorum hemen forumdan ayrılmayı düşünüyorum :kiki::kiki: başak burcu olduğumdan galiba çok duygusalım sendemi başak burcusun 😵

tşkler 😉😉😉 hahaha 9.ayda 9.000 olrurum ben ancak ay ay gidiyorum :kiki::kiki: hem doğum ayım :Z:Z

bende öyle ama benim otür durumlarda braz abartıyorum hemen forumdan ayrılmayı düşünüyorum :kiki::kiki: başak burcu olduğumdan galiba çok duygusalım sendemi başak burcusun 😵

yok ben Teraziyim de hiçbirşeyi dengeleyemiyorsam ne için teraziyim... neye göre teraziyim....

çok tşşkler 😉😉😉

tşkler 😉😉
ben neşeli olduğum kadarda çok duygusal ve hassas birisiyim ama o çekemeyen kişilere inat forumda çok sevildiğimin farkındayım ben uzun yıllar burda olmaya devamda edicem :Z:Z
Kısmet diyelim herşeyin çok hızlı olduğu şu günlerde ne olacağı belli değil, umarım devam edersin bana zararın yok :D

Tebrikler çok hızlısın böyle devam edersin umarım. :D

Tebrikler, böylece 1,2,3'ü bitirerek alışma sürecini tamamladın. :)

Bundan sonra 5-10-15 vs. ile kalıcı olma yolunda sağlam adımlar bekliyoruz. :)