çok tşşkler başlığın çok hoşuma gitti 😉😉😉Forumumuzun hanım üyelerinden @Çiğdem- 3.000'ler kulübüne girmiştir.
Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
çok tşşkler başlığın çok hoşuma gitti 😉😉😉Forumumuzun hanım üyelerinden @Çiğdem- 3.000'ler kulübüne girmiştir.
Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
evet birileri bulaşınca insanın çok siniri bozuluyor ben daha hassasım bu konuda sendenyok ben daha çok şey yaşayıp başka yerde kafa dağıtıyorum.... foruma giresim bile gelmiyor BAZEN.... Bazı günlerde burada kafa dağıtıyom.bazende sıkılyıorum..bana ilaç gibi biryer lazım.. ama nerde....buradan daha sinir stres sahibi olduğum günlerde oluyor...he diyipde geçemiyorum kimseye....
evet birileri bulaşınca insanın çok siniri bozuluyor ben daha hassasım bu konuda senden
ama sıkma canını kimseye bakma sen benim neşemden brazda sana paylaşırız
Tebrikler çiğdem bana yetiştin az kaldı ha gayret
bende öyle ama benim otür durumlarda braz abartıyorum hemen forumdan ayrılmayı düşünüyorum başak burcu olduğumdan galiba çok duygusalım sendemi başak burcusun 😵oo iyi olur o zaman...da iştee bana kalsa en hassas da benimdir çabuk alınırım ve çabuk gücenirim,çabuk barışırım,çabuk darılırm... kimden bulaştı bilmem....
tşkler 😉😉😉 hahaha 9.ayda 9.000 olrurum ben ancak ay ay gidiyorum hem doğum ayım
bende öyle ama benim otür durumlarda braz abartıyorum hemen forumdan ayrılmayı düşünüyorum başak burcu olduğumdan galiba çok duygusalım sendemi başak burcusun 😵
aaa sende benim gibi dolmuşsun anlaşılan 😵😵😵 ama benim konumda olanlar neşeli olmak zorundalar oyüden öyle olucaksın zorlayok ben Teraziyim de hiçbirşeyi dengeleyemiyorsam ne için teraziyim... neye göre teraziyim....
aaa sende benim gibi dolmuşsun anlaşılan 😵😵😵 ama benim konumda olanlar neşeli olmak zorundalar oyüden öyle olucaksın zorla
çok tşşkler 😉😉😉Tebrikler
tşkler 😉😉Tebrikler, beklemiyordum, o forumu bırakıyorum dediğinde gidiyorsun sanmıştım, buradasın tebrikler
Kısmet diyelim herşeyin çok hızlı olduğu şu günlerde ne olacağı belli değil, umarım devam edersin bana zararın yokçok tşşkler 😉😉😉
tşkler 😉😉
ben neşeli olduğum kadarda çok duygusal ve hassas birisiyim ama o çekemeyen kişilere inat forumda çok sevildiğimin farkındayım ben uzun yıllar burda olmaya devamda edicem
tşşkler 😉😉😉 çok kaliteli bir forum burada zaman geçirmekten çok keyif alıyorumTebrikler çok hızlısın böyle devam edersin umarım.
Ne mutlu sana o zaman ben de aynı şekilde düşünüyorum.tşşkler 😉😉😉 çok kaliteli bir forum burada zaman geçirmekten çok keyif alıyorum