İnş. arttırır. Show sitesinde de baya tanıtımını yaptı dizinin. Yani bu yeni ekibiyle son şansları...Yalnız baş kısmı mükemmel olmuş dizinin @dizi kolik
İnş. arttırır. Show sitesinde de baya tanıtımını yaptı dizinin. Yani bu yeni ekibiyle son şansları...Yalnız baş kısmı mükemmel olmuş dizinin @dizi kolik
Hayat Bilgisi güzel diziydi. 😉Aynen fragmanlarından belliydi zaten ama Çarşamba akşamları izleyecek bir şey olmayınca bir bakayım dedim. Zaten Gani Müjde yazısını görünce değiştirmeliydim. Orda hata ettim
Aynen siteye girince yeni bölüm fragmanı otomatik açılıyordu. @denizz19İnş. arttırır. Show sitesinde de baya tanıtımını yaptı dizinin. Yani bu yeni ekibiyle son şansları...
Evet tanıtımı epey yapıldı dilerim işe yarar ama ben yeni senaristleri beğendim fark epey hissettiriyor kendini.İnş. arttırır. Show sitesinde de baya tanıtımını yaptı dizinin. Yani bu yeni ekibiyle son şansları...
Dilerim hakettiği değeri görür tek temennim bu. Yalnız dizi çok güzel olmuş HES konusu bitti.Aynen siteye girince yeni bölüm fragmanı otomatik açılıyordu. @denizz19
Ben ümitliyim, bugün artacak İnş. ya ama zor işte. 2 yeni dizi var...Evet tanıtımı epey yapıldı dilerim işe yarar ama ben yeni senaristleri beğendim fark epey hissettiriyor kendini.
Dilerim hakettiği değeri görür tek temennim bu. Yalnız dizi çok güzel olmuş HES konusu bitti.
İzle izle süper bölüm ama anlıkta yok.Ben ümitliyim, bugün artacak İnş. ya ama zor işte. 2 yeni dizi var...
Şu an açtım izliyorum.